Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, October 30, 2012

BabyMOON at RIVER TERRACE CHALET & CAFE...;D


RIVER TERRACE CHALET & CAFE
27 - 28 OCTOBER 2012

salam..:)
selamat pg semua..cemana arini..waaa cam lama x update..almaklum laa kan kadang2 tu kemalasan melanda..lagi2 tgh cam gini kan..peing ngadap monitor ni ari2..;)

best x tgk gambar kat atas tu..:)
ehehhe mmg tenang sgt 2 malam dpt lepak sini..mekaseh encik papa bw wifey ni pergi menenangkan fikiran dekat sini..:)

dengan udara yang nyaman dan segar..dengan bunyi air terjun dan unggas2 hutan..mmg seronok sgt..hilang segala penat lelah bile ada kat sini..di kelilingi keindahan alam cipataan Allah SWT..:)
lepas je pergi KORBAN dekat KJ terus kami kesini plak tghari tu check in..:)


siap ada Deer farm lg kat sini tau..:)
petang2 lepak mandi sungai..pagi2 da mandi sungai..
ooooooo sangat laa sejuk dan nyamannyer kat sini ...;p



 subhanallah..indah sgt dlm huta ni..xde coverage lagi phone2 sume..MMG SGT RELAX..:)
kota batu jauh dari ingatan..yg ada cuma nak berendam dan berseronok hirup udara segar je hehehhe...




ninie datang sini dengan in laws semua juga..x syok bercuti kami jer..lagi seronk bw anak2 mandi manda kat sini sama..dorang laa paling seronok sampai kecut2 jari..biru2 bibir masih xnak naek lagi tue..:)







 encik papa laa yang seronok layan anak2 mandi...:)



 ni waktu makan kami..:)
boleh tangkap sendiri ikan yang nak di masak..:)
kat sini makan sume da siap orang tu buat..tinggal dtg makan jer..dari makan pagi..makan tghari..minum petang n makan malam sume da disiapkan...mmg bercuti sungguh laa...ahhahaha




esoknyer pepagi lepas breakfast, sambung lg sesi mandi manda..sampai kecut..:)


ninie juz berendam je laa..sebok encik papa suh berendam..:)
naek sejuk bb lam pewut ahahahha
berenang2 sama dia kena air sejuk sungai nie..:)

 nak wat cemana da mama papa dia kaki adventures kan..kena laa bb ikot sama..:)

 ni laa rupe chalet n tempat makan kami..:)

so lepas ni memang kami akan ke sini lagi nampaknyer..:)
balik mmg fresh je rasa badan..
terus tumbang pengsan hahahaha

1 comment:

  1. kat mana ni sis?
    memang tenang jer suasana dia...
    tempat2 gini mmg harus gi reramai...
    baru betul2 happening...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا