Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, September 26, 2009

JoM ke oPEN oUse!!!

sAlAm HujUnG MINGGU semUA...
ke mANA kalIan harI iNI?
mamA nINie PG2 DA KE MELaKA arini nGAN ayAH n ANgah!!
TInGGal LAA ninie nGAN ADIK LELAKI je kAT UMah nie...

ArIni nak ke open ouse temAN Mr.Bee...:)
jOm PegI jOm!!!..SaPE Nak follow..;p
NINIE da siAPkan kemAS2 uMAH n CuCi BAJU dA...jd ANAK DAra NAK kELuar PoN kenaLAh SiAPkan keje rumah DULU kAN?..HEHEHE

maSAk PoN DA SeTTle..KANg ADIk SAya ni LAPA PLak KAT umAH..MY dEAR pg2 DA calL..nanTi TENGahRi HE will PicK me uP n KAMi AKan KE SANa LEPas bEE siap prOjek DIa Pg nie..:)

NiNIe pOn InsYAaLLah AKan Buat open Ouse Juga..buT BkN skANg Coz MAMa TGh DEMAM...oK Laa..have fun SEMua..:)...mIShh YA..MAKAn TU ONgat2 Ok...JgN maiN telan JE SEMua..RAYA ni semUA MMg SEDAP JE tUE..:)

13 comments:

  1. selamat makan yer ninie..
    mmg wiken ni byk open hse kena pegi. tak open pun nak pegi gak hihihi

    ReplyDelete
  2. Salam Hari Lebaran. Hati-hati dijalanraya ketika menghadiri rumah terbuka.

    ReplyDelete
  3. hehhehe
    pegi pegi
    dtg umah ninie ye..:)

    ReplyDelete
  4. salam lebaran doc..;)
    u too hati2
    jempot dtg umah ye
    ;p

    ReplyDelete
  5. harap2 anak dara saya bacalah en3 ini!

    ReplyDelete
  6. skang ni tgh Q senarai open house..

    abes ler jawabnya pasni..

    mau tambah beberapa kilo lagi..hehe

    ReplyDelete
  7. bagus tol anak dara nie..siapkan keje umah baru g jalan eh..

    ReplyDelete
  8. al..:)
    ye ke?
    hehehehe

    selamat hari raya to u n family ya
    ;)

    ReplyDelete
  9. hehhehe
    fuyohhhhhhhhhhh
    makan jgn x mkn messy...:)

    tp beringat tau..
    ;p

    ReplyDelete
  10. hai kak atty..:)
    mishh u laa
    amacam raya nie?

    kena laa siap umah dulu baru bleh g raya ngan senang hati
    :)

    ReplyDelete
  11. errr...

    ajaklah aku ke open house ninie...

    satu open house pun aku x pegi thn ni

    ReplyDelete
  12. ah fatt...umah ninie ari2 open..jempot laa dtg raya ye..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا