Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, September 2, 2009

SELAMAT HARI LAHIR MAMAKU..:)..

Tentang MAMA
Pantaskah aku berkisah
tentang jeritnya yang menghantar hidup?
atau sakit tak terperikannya yang menyambung nyawa?

Pun layakkah aku bercerita
soal ragaku tumbuh didalamnya?atau akalku berbias akhlaknya?
Tidakkah senonoh jika ku ingat
berbilang rengekku padanya?

atau sakitku sebabkan dukanya?
Meski tak jarang bantahku padanya
atau makiku sakitinya
Namun tiada balas bagiku
selain kasih bertambah jua

Pantaskah aku berkisah
sedang budi tak kunjung kubalas?
Pun layakkah aku bercerita
padahal bagiku cintanya tak pernah padam?

Jika boleh jawabnya....
Perkenankan aku kisahkan
tentang titipanNya dan sang pengidam
Izinkan aku ceritakan
tentang MAMA yang aku kasihkan....;)

SalAM SeMUA..ArIni SAtU haRi YAng SAngat isTiMEWA..:)
bUat maMA SAya..


"sELAMAt HAri LAHiR yanG kE-46 ma"
semOga PANjang UmUr DAn Di MuRAhKAn rEzEkI selAlu Ma
TerIMA sEbAb MElaHIRKan DAn MEMbEsarkaN KAMi YANg Gile 3 oRAng Nie..
HEHehHE..


AloNg aNgah AdIK sayanG mamA!!!
SAMpaI bIle-Bile MA..:)
"Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingin diluahkan.Di sebalik kesenangannya mungkin tersimpan seribu kekalutan.Kita tidak tahu.Tetapi jika kita cuba jadi sahabat sepertinya,mungkin kita akan tahu."

29 comments:

  1. indah nukilan buat bonda tercinta. Selamat menyambut ulangtahun ke 46 buat ibu.

    ReplyDelete
  2. zara serius laa ni sayang...:)
    mama akak 46 tahun nie...:)

    lahir tahun 1963...
    ;p

    ReplyDelete
  3. dr sam..tenkiu...:)
    buke ape arini?

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir mama..ahaks

    ReplyDelete
  5. slamat hari lahir mama..
    sori mama lambat wish..
    ;)

    ReplyDelete
  6. appy besdya 2 mama jugak..
    wah tetibe je kan..hehe

    ReplyDelete
  7. s0 sweet. mude laei la emaknyer...
    mama ktew da 51 da taw!

    ReplyDelete
  8. hope x terlambat nak wish happy b'day kat mama meiz.

    ReplyDelete
  9. slamat tuk mama ko....

    ReplyDelete
  10. hehe..

    selamat ari lahir aunty~~

    semoga pnjng umur murah rezeki~~

    ReplyDelete
  11. happy birthday mama ninie!!!
    moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

    nantikan la bday gift dari anak angkat mu ini.. (bila masa lak declare anak angkat tetiba hahah)

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir utk untie..semoga sehat selalu amin ..

    ReplyDelete
  13. hepi belated besday wat mak kamooo..

    ReplyDelete
  14. sis :

    46thn? wow..muda lagi..bestnyer...hehe..mesti mummy sis leh jadi member kan..hehe

    happy bufday aunty..

    ReplyDelete
  15. happy birthday cik nor :)

    from,
    fariq, diyana n hadif.

    ReplyDelete
  16. mamai:

    mekaseh anakku..
    hehehehe


    :)

    ReplyDelete
  17. aduh spec:
    syahdu je mama ninie baca tgk anak2 ye ni wish..:)

    ;p

    ReplyDelete
  18. syaf:

    ye dik kamu pon anak ye juga
    :)

    mama say thanks..;)

    ReplyDelete
  19. so shweeet..ye ke dik?
    heheheh mama akak kawen muda kot!!

    :)
    bile kuar org ingat adik beradik bukan mama..;)

    ReplyDelete
  20. mekaseh caluk..:)
    mama ckp terima kasih!!

    :)

    ReplyDelete
  21. mekaseh pentoi..
    sama tuk mama kamu juga ye..
    :)

    ReplyDelete
  22. messy

    mekasehhhhhhhh ye...
    tuk mama kanu juga dari saya..
    dan untuk semua mama2 di dunia...
    ;)

    selamat hendaknya..
    ;p

    ReplyDelete
  23. hhehehe kak yati
    mama selalu tanya pasal akak...;)

    lg geram bile dia tgk dak kenit tue
    :)


    nanti raya dtg umah tau!!
    bw zara ye
    ;)

    ReplyDelete
  24. mekaseh kak atty
    :)


    raya dtg tau..bw fir!!
    semalam masak ape kak?
    :)

    ReplyDelete
  25. lalinkkkkkkkkkkkkkk windu sama kamu dear...;)

    mama akak baru 46 je..:)
    mmg mcm member pun..nak beli ape pun senang...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا