Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 27, 2011

hUbbY & wIfEy SunDAy pLanNinG..;D

hello hello...;)
da pukul 3..bape jam je laie mau pulang nie..
arini parents in law dtg umah..
mlm ni mereka tido umah..yeah yeah ada kawan..;p

yeahhh wifey mulakan sunday mowning dengan mengemas umah dan cuci baju since petang semalam kak long n da kids datang umah..;)..so kena laa settle2kan hal umah kan..;p

buat kan hubby keshayangan bekfest sambil2 cik abe tu masih lg tarik selimut kan?..;)
buat sambal ikan bilis dengan ubi rebus plus teh o..fuhhh terbaek..hehehe

settle sume hubby bangun bersiap dan makan sama..:)
terus kami kuar g beli barang2 dapur kat tesco..da ujung bulan kan...hehehe


balik dari tesco layan PS3 sama hubby
almaklum laa cik abg baru angkat game skate baru dia..;)
seronok kemain x sabar nak balik umah layan game baru...


lepak2 laa laki bini main ps3 sambil makan nugget..;)
ari minggu berehat2 begini memang terbaek!!
hahaha..



dlm pukul 3 kak long sampai umah..sambung laa maen game plak dengan abg ipar n akid..:)

yang hana plak sesi melukis dan mewarna sama auntie finee dia nie..;D
si kecik ni stay umah kami ptg semalam..


teringat janji acu nak bw mereka jalan2 klcc..:)

terus mandikan dan siapkan mereka then kami ke klcc

hubby park at bangsar then bw da kids naek lrt train.

excited kemain budak dua orang nie..bising kemain mulut bertanya itu ini..:)






ujan lebat di KLCC..

alhamdulillah ari pon x panas..;)

bw mereka masuk kedai buku...

nampak buku mcm nampak hantu dua2

melekat terus kat situ membelek2 buku masing2..:)

big daddy ku bw anak buah jenjalan..;D

terserlah kebapaan cik hubby..hehehe..

i liiiiiiiiiiikeeee...;D



x bleh berenggang kalau da jumpe acunyer..:)

pegang tangan sentiasa..;D

hehehe



p/s:

WILL BE OFF TO KUCHING, SARAWAK

FOR 5 DAYS TOMORROWWWWWWWWWWWWWWWW..

wehuuuuuuuuuuuuuuuu

3 comments:

  1. hye aWak.. sALam PerkenALan..

    fM singgAH kAt cni sBB tGk ada jaDik folloWer bLog fm kan??meKaceh jeNguk blog fM.. t leh keeP in Touch..

    raJinnyEr diEr buAt bekfes kat hubby diEr..

    g SArawak ek?? t.cARe k

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا