Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 9, 2012

OuR pRecIOuS 5tH FEbRuaRy 2012..;D


SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YG - 1 HUSBAND..;)

ollaaaa
selamat pg semuaa...
pagi ke..arini ninie rasa waktu berjalan sgt pantas..i likeeee
maybe sbb bz dari pagi kot..:)

 suddenly missing my mr.right tue..:)
heheheh..ooo sekejap je da SETAHUN 4 HARI tarikh perkahwinan kami..
alhamdulillah ya allah atas ikatan ini..;)

 our anniversary gift on dat day..:)
adiah buat isteri pada suami terchinta dan adiah dari suami baut isteri tersayang..;D


 nak tau ape kami buat on da 5th February aritu??;)
tarikh tu kami berada di Kuala Lumpur..hubby keep on asking me "NAK G MANA YANG?? SOK KT NAK G MANA???NEXT WEEK KT NAK G MANA YANG???"
ehehhehe...sebulan sebelum tarikh ni hubby da tanya2 saya nak ke mana celebrate??

ooo saya sangat tidak mahu berada di luar KL dis day
walaupon cuti sgt panjang kan..:)..ntah..rasa nak berada di umah atau di mana saja di KL..;D
peliks kan?kalau x pantang cuti panjang maka panjang je langkah kami nie..hihihih

n i just tell him dat
 "SHA XNAK G MEMANA B, AS LONG AS B ADA NGAN SHA ON DAT DAY IT IS MORE THEN ENOUGH FOR ME" ;D
xyah laa kt kuar2 KL ni, lagpon on dat day byk plan kami nak buat..:)
seharian berdua pada tarikh tu x sama walau pon berdua pada tarikh2 lain pon..:)..sebab tarikh tu kan tarikh kami diijabkabulkan..:)..jd satu hari yg istimewa ninie rasa..;)

so
TEMPAT PERTAMA ninie mau pegi on dat day is CENTRAL MARKET
hahahaha...pepagi kami da bangun..:)..XOXO to each other..:) n wishing n praying dat dis relationship will last for a thousand years more..:)

berada di Central Market untuk sehari suntuk pon saya sanggup
mengenang dan bercerita tentang zaman perkenalan kami..
semua itu indah..:)

perkenalan selama SEMBILAN tahun itu satu masa yang cukup panjang untuk saya kenal hati budi dan peribada encik suami..alhamdulillah..masa yang panjang itu kami ikat dengan tali perhubungan yang halal..:)..syukran jazilan..;D

kami berjalan ke setiap pelusuk Pasar Seni
mengenang dan berborak tentang kisah cinta kami..susah senang..gelak tawa kami sepanjang kami menjadi dewasa..:)..hehehe..dats da best day untuk mengenang kisah kami..;p

sejarah dan kenangan yang sangat berharga untuk di ceritakan pada anak cucu kami nanti..insyaallah..:)
setiap langkah pada hari itu cukup sempurna dan cukup indah untuk di abadikan di sini..:)


penat berpegang tangan dan melangkah..kami pulang..:)
pulang dengan hato yang penuh cinta dan bahagia yang meresap ke seluruh jiwa..:)

pulang kemudian kami berehat dan bersiap2 untuk ke kenduri akikah kawan baik hubby di Cheras
da 2 bulan lebeh da si comel ni..:)
syok je duk kat pangku PAPA EZ dia..:)
sangat suke bile tgk hubby bg dia susu n layan si kecik ni di majlis dia..:)

dan petang tu kami dating lagi ke Mid Valley
menghabiskan sisa2 tarikh 5 FEBRUARI 2012 itu..;D
alhamdulillah.

3 comments:

  1. Happy belated Anniversary sis...
    smoga berbahgia hingga ke akhir hayat...
    tul tu dpt spend togeder pun dah cukup ...
    tak perlu gi mana2 kannnn....

    ReplyDelete
  2. Selamat ulangtahun perkahwinan korang !
    saya macam ternampak hadiah ulangtahun berupa helmet basikal aje tu hehehe ...

    ReplyDelete
  3. btol tu sis..x kemana pon xpe..janji berdua bersama..:)

    azizan:
    hehehe aah mmg helmet tu untuk ulangtahun perkahwinan kitorang..:)
    hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا