Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 4, 2012

niNIE SEcREtarIES wEek..;D


"SETIAUSAHA MENINGKAT BOS HEBAT ORGANISASI BERKAT"
hihihih bunyi da hebat kan?
salam rabu semua..:)
arini mood terlebeh ceria sebab pagi ni suami anta g keje..;)
siap bw wifey g sarapan pagi dulu lagi..
mekasehhhhhhhhhh sayang..:)

ooo ok..nak cerita tttg ari kami yang best semalam..:)
semalam bertempat di
BERJAYA TIMES SQUARE HOTEL KUALA LUMPUR
kami menghadiri satu sesi yang paling seronok buat kami para sekretaries yang di sayangi boss nie pergi merelaxkan diri dan menambah ilmu bersama DATO DR FADZILAH KAMSAH..;)
lagi2 plak turut hadir SALLEH YAACOB (SY)..KHAIRL (KRIILLL) dan KAK ENGKU (KE)..:)


nampak sign yg panjang berjela tu..
SY punyer keje laa tue..:)
mmg pecah perut gelak ngan lawak dia nie..:)
mmg kelakar abes..:)

Dato pulak sgt hebat berbicara..
mmg x terasa 3 jam berlalu..:)


paling seronok macam ni bile tiap2 tahun kami para setiausaha ni diraikan..:)
kamu ada???hhehehehhe
jd laa PA memang best..:)

semua rahsia boss dan company di tangan kami
x percaya???ask ur secretary..sape mereka2 perlu jumpe before bertemu dengan boss2 besar sebelom kepada kami dulu kan..:)


tapi ada sesuatu yang kami perlu jaga bila bergelar SETIAUSAHA..:)
KERAHSIAAN..:)..itu yang paling utama..:)


seronok bila anda di rai kan?
penat bekerja terasa berbaloi2..:)


kak engku yang comel wehh skang..:)


SY datang dengan wifey no 4 dia beb..
cute wife ye..sporting je tgk hubby dia bergelak sakan dengan para2 wanita semalam..
so profesional..:)


thankssssssssssss BOSS sebab raikan kami...:)

3 comments:

  1. wah wah.seronoknya.selamat ari PA sedunia=)moga rerajin lagi kerja wokeh=)

    ReplyDelete
  2. Bessst along! Jeles nih!

    Along tmpat along xda kosong ke?

    ReplyDelete
  3. selamat hari setiausaha u :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا