Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, May 15, 2012

rAhsia dI hAtI X siAPA YANg TAhu


13 APRIL 2002
tarikh bile ninie mula2 bertemu dengan cik hubby..:)
sape sangka kan..by the tyme umur ninie 17 i met him
my other half nie..

tp masa tu mana laa kt tau dia ni rupenyer other half yg Allah tu da tentukan untuk kite kan?
alhamdulillah hihihih
zaman nakal da kenal ngan cik hubby nie..
zaman kanak2 riang heheehee

ya da almost 10 years rupenyer we know each other.:)
pic kat atas tu last day xtvt kitorang kat perak..
dis time da rapat sgt da pon ngan dia
jejaka idaman malaya nie
hihihih

tp x laa sampai bercinta lg dat tyme kan..
cume seronok kawan ngan "amamt muka jambu" nie
yg buat mata pandang tamau kalih2 da..hahahahah

i dunno wat's so special bout him in da 1st place.:)
sebab muka jambu nak giler kot dat tyme kan..dengan tinggi..caring..sume cukup sifat laa dat tyme..:)
(tyme tulis ni pon dok tersengih sorang2..;)) hahahah


sape x jatuh suke kalau tgk muka jambu cam ni selama 2 minggu kan..:)
haissssssssshhh mmg tido x lena laa tiap malam wehhhh...hahahhaa
biasa laa zaman remaja kan..baru nak up kate orang..hehehe

tp xde laa sampai nak perak sgt sbb kite sekolah campor beb..bkn skolah ninie pompuan je dulu..:)
cuma mamat ciptaan tuhan ni terlebeh jambu je masa tu, tp da comel sgt sape suh kan?hihihi
paling suke bile tgk dia senyum..;)..mmg cute abes laa...senyum tu sampai skang pon ada..tp ada tyme2 laa bile cik abg ni nak senyum cam kat atas nie..;Dhahahahah

 ni ME..:)..see xde laa cantik mana pon saya dat tyme sampai nak buat dia jatuh cinta kat kita kan?:)
dengan gelapnyer kulit kite..dgn c2chubbynyer lg..haisssssshh ada hati nak ngorat anak bujang orang ke dat time?;)sendiri mau ingat laa kan..;)

tp tu laa
jodoh tu sume kan di tangan tuhan kan?
alhamdulillah x jauh mana rupenyer yg diciptakan untuk saya nie kan..:)

bile kat umah..belek2 gbr lama
heeeeeeeee wendu zaman kami kanak2 ribena nie..
zaman jalan belakang CM tgh2 malam..
sebab dat tyme balik dari kampus mesti cik hubby da wait tuk kite kat masjid jamek tu tau..:)

sama laa bile dia anta kite lik kampus balik..
wenduuuuuuuuu sgt zaman tu..zaman si putihni mmg putih melepak n manja gilerrrrrrr..
hehehhehe

see xnampak ke KELAINAN dia antara semua yang ada tue lg?:)
momenth IM IN LOVE WIF HIM.

10 years 1 month & 3 days ago

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا