Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, June 5, 2012

HubbY & WifeY fUllY loAdED WEEKEND

hhiihih
salam semua..:)
pepagi da gbr makan ek..
ni dinner kami last friday yer..

biasa laa kalau jumaat mlm hubby mesti bw wifey dia ni kuar makan
sebab nak rehat2 je sampai sabtu heheheh
malas kan kitorang..:)


sabtu tu mmg kami fully loaded abes..:)
KL - KJ - KLANG - KG.SEMENTA - KLANG - SHAH ALAM - DAMANSARA - MID VALLEY  - HOME SWEET HOME..

Fuhhhhhhhh penat kaki melangkah beb..:)
puas berjalan weekend..
heheheh

sebok ngan family n hubby
best!!!

then g kedai barang2 kawen my lil sis..:)
biasa laa kakak dia ni nak tempah bunga pahar tuk dia kan..:)
mmg giler2 tgk..sampai penin nak yg mana..sume canteks!!;D
teringat kitorang kawen heheheh

petang sabtu lepak ngan sis in law plak kat mid valley..
pi lepak pekena coffee..:)
before maghrib lik umah da..:)

sunday plak parents in law ninie tido umah kami..
haa malam tu bw mama ayah g mkn mlm kat luar plak..actually da seminggu dorang tido umah..
last friday lik kg lik then sunday turun kl balik..:)
siap bw durian dari kampong lg tau..:)
enaks!!!hihihihi
then hubby bw g Summit Usj
ada bonsai fair kat sana
cantek2 beb..mmg kreatif n geram je tgk
ninie ni mmg peminat bonsai..ingat dulu hubs ada bg ninie bonsai tau..:)
bertahun2 gak laa jage..:)
dari kecik sampai besar da dia..:)



tu laa weekend kami yg giler hectic heheheh
semalam pulak kami cuti
waa sampai Sg Merab kami berjalan..:)
g umah kakak ipar lepak..al maklumlaa kakak saya ni cikgu, tgh cuti sekolah kan..:)
leh laa lepak umah dia lelama..:)

korang ke mana?

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا