Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, June 14, 2012

Sheraton Langkawi..;D


helloooooooooo thursday..:)
ooo aini mood sgt laaa baek dan x ke laut
heehehhee

sebab sok kami akan sampai ke siniiiiiiiiiiiiiii
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hihihihihi

x sabar nak terjun dlm pool ni
heheheh

watching sunset here..;)
waaalaawehhhhhh

menghirup bau laut..di pasiran pantai..;D
Langkawiiiiiiiiiiiii wait for us ya..;)

4 comments:

  1. fuyooooooo bestnnnyyyaaaa....
    kalo i pun mood dah confirm dah bercuti dah nie hehehehehe....
    body jer kat opis :D
    enjoy your coti2 ya sis and take care....

    ReplyDelete
  2. waa..seronoknye bercuti tepi pantai..selamat bercuti

    salam kenal:)

    ReplyDelete
  3. will do sis..:)
    u too take care n have a nice weekend ya..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا