Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, June 18, 2013

Malam Jalinan Emas Tabung Haji ;D

                
         Tarikh       :      15 Jun 2013 (Sabtu)
            Masa         :      8.00 malam
            Tempat     :      Grand Ballroom, Tingkat 3, East Wing
                                      Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC)
   

ecehhhhhhh
malam jalinan emas
malam dinner tabung haji sempena 50 tahun penubuhannyer
mc malam tu si Awal Ashari :)
ok laa not bad..


ni semua opismate ninie
ada yg x dpt join sbb dorg ada benda lain nak buat hehhe
malam ni tema kami Black & Gold tau.. waaa berseri2 mama phea pakai gold ahahahah
gold laa sangat kan..



dinner kami mcam biasa laa kan diner2 company lain..
meriah kemain ko
blink blink ninie tgk mak cik2 malam tu
glemer2 sume baju ye :)

 malam tu artis jemputan kami JAY JAY
waaaaaaaaaa ramai laa peminat veteran ni kan..suara masih superb..bleh bw live lg hehehehe
sampai kul 12 mlm baru abes :) x syok tol g biler pk anak kat umh sama papa :)
ehhehe bile lg nak buli cik papa jaga cik phea kan :) papa malas ikot..dia nak main ngan anak katenyer ;D
maceh paaaa bg mama bersuke ria mlm tu ngan kwn2 opis hehehehe....

 tengok ini budak ci tutak mama yg suke hati duk umah sama papa nie :)
menyengih2 laa bile papa angkat dia n berdirikan dia cam ni kan tutak mama nie :)

 tenogk tuuuuuuuuuuu..:)
eeeeeeeeeeee gewamm mama tgk ye tau :)
nak geget2 aje pipi tu!!;D


skang ni g memana mmg x best kalau kate xleh bawa anak!!
haiiishhh wendu ci tutak mama ni laa pulak!!:)
petang kang mama amek ye sayang...
lebiuuuuu....

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا