Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, June 21, 2014

30 Is JuST a NUmbER :)


21st June 2014
Alhamdulillah
umur da meningkat 
anak pon nak masuk 2 :)
masyaallah alhamdulillah
terima kasih ya allah atas segala pemberian di hari lahir nie..


ni ucuk mama
selamat 1 tahun 5 bulan sayang!!
lahir same date ngan mama kan..bulan je lain2 hehehe


ni encik suami :)
lama dia x interprame dalam ni kan
hehehehe
i love u,B..
malam tu ada besday suprise ngan papa
pestime kitorang lepak sampai tgh malam sejak ada anak nie ahhaha
jarang da beronggeng kuar malam
papa lg suke duk umah layan anak :)



maceh papa!!
puluh kali papa tanya nak ape tuk besday :)
masalahnye bini dia ni xnak pape pon
rasa dengan mereka lengkap da idop saya
alhamdulillah..



semalam papa bw kami jalan@ sopink brg bb kat bb fair pwtc..:)
ngan mama ayah sekali kami g
g breakfast sama n lunch sama sume :)



ni orang tua saya
kerana mereka saya ada disini sambut hari lahir tiap2 tahun hihih
jd ni celebrate bw mereka sekali la :)
baru best!!




ci kutak tu tgk...:)
nak pau makanan atok :)
hehehe



jd semalam papa belikan wife dia ni :)
heheehe mekaseh sgt999 B ;)
da 7 tahun tgn ni pakai jam yg dia belikan tahun 2008 dulu..
masih elok lg
ni papa belikan baru pulak..mekaseh papa ;)
mekaseh byk9999!!!

selamat hari lahir to me!! :)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا