Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, August 5, 2014

Penantian Penuh Keindahan..Subhanallah..Alhamdulillah..


5 OGOS 2014
alhamdulillah
syukur pada Allah Swt, seorang lagi khalifah Allah umat Muhammad selamat dilahirkan..
alhamdulillah syukur!!
penantian selama 9 bulan penuh dugaan dan keterujaan hehehe..

introducing my cute tiny little baby girl..anak kedua..perempuan juga,..hehe.
nampaknyer papa akan pening melayan Queen dan Little Princesses buat masa akan datang nie hahaha.. :)

SOPHEA ALEESYA
Membawa maksud "Bijak & cantik serta yang dilindungi"
mudah-mudahan insyaallah :D


dengan nenek yang teruja dapat cucu lagi ehehe
alhamdulillah..buah hati nenek skang.. :)
alhamdulillah proses kelahairan yang x lama macam kakak dulu..
dipermudahkan urursan kelahirannya..syukur alhamdulillah
x lama duduk dalam labo room..
sakit x terasa..tunggu x lama..masyaallah..alhamdulillah..




2.85kg healthy baby
rasanyer ni lain sket dari kakak dulu
mata sepet cam anak cina kan??hehehe


later on mama citer lebeh2 sebab mama lama x menaip kan..:)
juz nak update dekat sini sebab da nak abes tahun 2014 da, sesuatu yang berharga untuk diabadikan di sini..semoga tidak lupe..:)

alhamdulillah kurniaan ilahi untuk aku jaga dan besarkan sepenuh hati mengikut syariatnya.. insyaallah..

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا