Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 21, 2010

BeiNg 26 is SO MucH fUn!!!

alhamdulillah arini aku genap 26 tahun..hehehe..da beshar da kan?hahhaha..sgt best sebab aku bukan lagi anak remaja tp da dewasa kan?hehehe

tenkiu pada semua yg wish..mama ayah n adik2 saya..dia yang saya sayang Mr.B...rakan2 dan sahabat..:)kamu semua serikan ari2 saya yg mendatang..penuh warna warni dan ceria..hehee
arini paling best sekali sebab arini ninie ngan dia cuti..arini dia bawa saya jalan2..makan2 hehehe..dari KL ke Temerloh ke Bukit Tinggi Tropicale..:)..mekaseh sayang penuhkan ari lahir tahun ni dengan kebahagian yg x belah bagi lagi...:)


arini ninie drive to Temerloh..:)..lunch kami di sana..makan ikan patin..hehehe..then sempat lepak sungai pahang makan durian bwh pokok besar..best sgt..enjoy n sempoi je kami...sempat lg dari temerloh singgah di Hutan Lipur Lintang...best giler sungai kat sana...sejuk je..tp g mandi manda pon coz ujan renyai2 je...


terus shoot ke Tropicale...B bw ninie g Rabbit Farm..oooooooooooo im so in love with those cute rabbit!!!rasa nak bw lik je 2 3 ekor..hehehhe..comel2 sgt..manja lak tu bile kt bg makan..terlompat sana terlompat sini semuanyer..hehehe.

dinner kat Carl J..:)...Pas dinner kami jalan2..tup2 Mr.B adiahkan ninie Bebear..yeahhhhhhhhhhhhhh ape lagiii saya sgt suke ok!!!!..hehehehe..mekaseh my dear...;D
love ya..terima kasih untuk hari yg sgt bahagia bersama kamu...terima kasih bersama saya sampai hari ini...saat ini dan waktu ini...terima kasih buat kasih dan sayang yg kamu limpahkan pada saya...

cant hardly wait for dat B..:)..sok ada agenda penting..yeah yeah..berdebar2 rasa..hahahaha..slimming centre done!!!facial treatment done!!!dat thing pon done...weeeehuuuuuu..tenkiu my darling..;D..
sayang kamu ya!!!

2 comments:

  1. owh...26...bkn lagi remaja..teenage..huhuhuk...menuju puncak kedewasaan...tapi, sebagai anak sulong..mesti kdg2 tanpa kita sedar, bile kita communicate dgn parents kite tentang adik2 kite or famly life kite..tanpa kite sedar kite dewasa sebelum waktu nye kan...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا