Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, June 9, 2010

mak ooo mak saya mahu kawen..teeheee..;D

oh mama, saya mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama,saya mahu kawin,
dgn gadis kota baru,muka cantik, mata kuyu 2x

oh mama,saya mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama,saya mahu kawin,
hai dgn gadis batu pahat,rambut panjang bertahi lalat 2x

oooooh mama,tlglah
mama.. tolonglah..
saya mahu kawin..

oh mama, saya mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama, saya mahu kawin,
hai dgn gadis utara sungguh cantik paras rupa 2x

oooooh mama,tlglah
mama.. tolonglah..
saya mahu kawin..

oh mama, kami mahu kawin,
kawin dgn siapa? dgn siapa saja.

oh mama,kami mahu kawin,
hai gadis sarawak,pandai masak dan jaga anak 2x
dgn anak mat saleh kalau boleh kami pilih 2x

salam..
mesti korang ingta lagu blues gang nikan..hehehe.al-maklumlaa skang ni tgh cuti sekolah kan..hahaha..asal cuti sekolahje kawen..asal kawen je cuti sekolah..heheheh..:)

bulan ni memang bulan kawen..sumer suka kan kawen bulan saya lahir..hhahaha..nak promote besday laa tu ninie ni kan..hehehe..da saya lahir bulan ni nak wat cemana kan?mekaseh ma lahirkan along bulan JUN YANG PENUH WARNA WARNI nie..;D

bulan ni kendara nasi minyak je laa saya tiap2 mggu..fully book da tuk da rest of june..di sana sini kawen sajer beb...penuh date ni ha..mana satu nak g ni yang..;D

anyway n anyhow

CONGRATULATIONS TO ALL MY PEEPS YG NAK KAWEN DAN SEDANG MENUNGGU HARI NI OK...SEMOGA RUMAHTANGGA KALIAN DI RAHMATII DAN DI LINDUNGI ALLAH SWT..amin..:)

IM SO DAMNNN HEAPPY FOR U GUYS N GURL!!!
;D

5 comments:

  1. eh gmbr first tu anip eh. cousin kita tu? ahahaha. tak cam kak diyana. dah bersiap n bergaya cenggitu. handsome pula tgk. ahahaha.

    ReplyDelete
  2. hahhaa.. kembang plak anep kalo ckp hsome nnti :p

    ReplyDelete
  3. kalo ninie kawin jgn lupa jemput ye

    ReplyDelete
  4. SAya p0ng mau kawen jugaks...huhu...Syiok + super happy tgk our frens yang dah kawen kan...pasni tunggu pakat nk jadi aunty lak...hehehhe
    Semoga kawan2 yg dah kawen kekal bahagia ke akhir hayat... ;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا