Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, June 28, 2010

nIniE bZ Di Sini laSt weEK..;D

KEJOHANAN ROWING DNA HARI KELUARGA
JABATAN PERDANA MENTERI
KELAB BUKIT PERDANA
we are the JPM DARTERS wakil dari Tabung Haji..;D
hehehe..semenjak 2 tahun kebelakangan ni saya makin giat plak shuke sama dart ni..n now officially TH DARTERS...hehhee..x sia2 weekend ninie 2 ari abes di sini last week..
at last kami JUARA DARTERS JPM dat day..semi final ari sabtu..lepak sana dari 8 pg till 5 ptg..sbb kami lawan liga dgn semua department under JPM ..happening sgt..x sangka sampai ke Final..Hahaha...cuma kami berempat ke wakil ladies DARTERS dari TH..caya laa babes..;)
bese lee family day kan..mesti laa byk anak kecik..kami pon tumpang jd dak kecik gak ngan si DORA ni..hehehe..comel je dia..hahahah..swonok kami jalan2 kat pullman tu..nak tggu semi final pas zohor..ape lagi kan..cuci mata tgk ROWING laa kan...hehhhe

lelaki2 power dari TH..dorang ni main memang superb wehh..baling je ..20..20...perghhh straight house tu..caya laa..nak kena berguru ni dengan mereka...pasni mungkin kami akan ke terengganu pula..weeeeehuuuuuuuuu...


ini laa pak cik hero penyelamat kami semalam..ahhaha...kitorang main foursome..double n single..saiko sehh tggu pak cik game semalam..hehehe..tp pape pon..pak cik mmg terror...kan den da koba da!!..ahhahaha




abes game aku cabut balik dulu dari putrajaya..Penyampaian hadiah kul 5 ptg..ape l..chalow laa dulu..hehehe...sempat ke wedding kazen aku ni semalam..Dr Haniff and Tania..:)..so sweet both of you...sgt cantik sgt padan ok..;D..Iloike ur bb blue kaler ye...;D


1 comment:

  1. wah syoknye berkayak.. dulu last berkayak time 2002 giler lama.

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا