Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, July 2, 2012

ooo iNi RuPEnYER nGIdaM..;D


salam semua
lamanyer ninie x update kan..
maaf laa ye..

pale den tintong je few weeks ni
n jd sgt laa malas nak update anything
rasa nak baring jer..:)

weekend semalam laa br kuar umah
kalau x mmg terperap kat umah jer
x lalu nak duk lelama dlm keta
mula laa pale ni cam kipas heli pusingnyer..

wifey ni tetibe teringin nak makan lamb chop..:)
terus laa hubby ku tu bw g uptown my feveret ever place to eat tu..:)
mekaseh husband

semenjak 2 menjak ni sume keje umah hubby yg buat
wifey ni langsung x wat paper..baeknyer hubby shaye..
sayangg sgt kat dia..rasa dimanja terlebeh plak
hihihi

mekaseh yang,
mekaseh sbb paham keadaan wife dia yg tgh tintong lately nie..
love u,

2 comments:

  1. biasalah mabuk preggy..sweet hubby ninie=)timenielah ngidam mcm2.muju ninie tak teruk sangat mabuknya

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah kak dpt hubby yg memahami nie..:)
    alhamdulillah juga x mabuk teruk cuma pening2 je wat masa nie..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا