Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, July 12, 2012

JW MTB JAMBOREE 2012...;D

salam semua..:)
alhamdulillah pg ni masih diberikan nafas oleh Allah SWT
semoga semuanyer berjalan lancar arini ye kawan2..;)


jom kite cite pasal hubby jamboree last week..:)
8hb Julai 2012
dekat tapak MIMALAND, GOMBAK
32km fun ride..:)


hubby and da geng kul 5.30 da gerak dari umah sebab kena ada kat sana jam 7pg..
punyer laa semangat cik hubby nie..;)
mlm2 td da siap prepare kan barang2 ye nak ride ahad tu..:)
sonok sgt ye..:)


beratus2 rider berkumpul tuk xtvt nie..
untuk2 benda2 ni mmg ninie xkan larang pon hubby join sbb ia xtvt yg sehat kan..
bia dia jumpe kawan2 seperjuangan ye kat sana..
masing2 punyer minat yg sama jd kt biarkan ari tu ari dia ngan kawan2..:)


kena plak sunday mowning tu ujan lebat kan?
alhamdulillah tyme sampai sana tu da reda..jd cuaca pon x panas sgt dat tyme
alhamdulillah



muka heapy sbb dpt lepak ngan kawan2 dan jumpe kawan baru..:)
at least xde laa cik asben ni duk umah je teman wifey dia ni kan..
he need he's own pleasure time..;D


ramai tu
ninie pon tmpang seronok bile hubby enjoy kat sana tue..:)



tau da balik kang mesti dia lapar, jd wofe ni dengan berjaya melawan pale yg pusing ni masak nasi goreng tu hubby hihihihih..;)..bertambah2 balik tu makan sebab penat mengayuh pon ye gak hahahahaha..:)
ape pon..i love my hubby...byk masa dia luangkan tuk wifey dia nie jd xde masalah pada saya bile dia nak bersama kawan2 pulak..:)

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا