Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, January 27, 2010

..1 MAlAysIA...

Dunia kian berubah
Perubahan melingkari
Melaksana hasrat hati
Kejayaan terbukti

Dunia yang megah
Dengan misi yang gagah
Kerana perpaduan
Kita masih bersama

Kita satu bangsa,
Kita satu Negara
Kita satu matlamat, oooo
Kita satu bangsa, satu Negara
Kita satu Malaysia

Bermulanya sekarang
Perjalanan dilaksana
Seia sekata
sehati dan sejiwa

Membina masa hadapan
Menuju kejayaan
Kita semua rakyat Malaysia
Harmoni, saling menghormati

salam
maaf lama x kemari..kesibukkan kemelandaan minggu ini..but alhamdulillah..:)..hehehe..so ape kabar semua?sehat x nie?ninie alhamdulillah masih sehat dan alhamdulillah makin bahagia bersama DIA..
1 Malaysia..nice huh??hehehe..love dis song..semalam kena attend koir class..:)..been invited again for HARI PERHIMPUNAN AGUNG ANGGOTA TH dia coming 6 Feb...oh yaa...by the way, alhamdulillah...on da 6 nyte my home ada kenduri untuk UMRAH kami the next weeknyer..:)
syukur alhamdulillah...another 2 weeks n i'll be at my dear God PLACE...Semakin cepat waktu berjalan kan..dlm iam da berada di akhir bulan Januari da kite kan..x sabar mahu ke sana..berdoa dan berharap untuk sesuatu yg pasti buat kami..alhamdulillah..


thanks sayang..for a lovely day..a warming love..n a true happiness for me..
hati makin tenang dan langkah kami makin terang..syukur alhamdulillah..semoga di permudahkan segala urusan dunia dan akhirat ku ya ALLAH...amin

kecoh di sana sini tentang isu blogger yg menghina almarhum sultan tu kan..ape pon..pada saya hukuman tetap hukuman kan?harus di lakukan sebagai tanda pengajaran supaya tidak sewenang2nya melapas rasa di sini..

ucapan maaf secara terbuka bukan penyudah bukan...bak kate rakan2 saya..wlpn maaf diterima, tp tndakan n hukumn ttp wajib dikenakn..lau x mkin brani la golongn2 cmni nk kurg ajr pasni..

"kerajaan tidak berhasrat mengambil tindakan terhadap penulis blog yang memohon maaf secara terbuka setelah menyedari kesilapan dalam penulisan blog mereka - Menteri"...lps ni, nk kutuk2 smpi tahap melampau & mengganggu gugat keselamatan negara pon xpe sbb xkan kene tindakan pas mintak maap...renung2kanlah

kite kan satu malaysia x gitu..kadang2 ape yg dikata WUT U GIVE U GET BACK memang tepat...so pada yang suke suki nak maki orang atau memperkatakan tentang keaiban orang lain dlm blog ni agak2 laa ye..byk da kes pasal blogger ni ke pihak polis..dan PERMOHONAN MAAF saja x mencukupi ye..berdiam bukan bererti kalah dan salah ape tah lagi..cuma sekadar mengumpul bukti je...sampai waktunyer tunggu je laa..

I MALAYSIA
1 PEACE
1 LOVE
p/S: WUt IS yOur 1 malaYSIa cOncEPt FreNZ??

10 comments:

  1. aku setuju
    kalau takut jgn ngada nak buat komen panas! sini
    dah tu takut lak tu.. terus mintak maaf deleted entry deleted blog

    berani kerana benar!!
    kalau benar kenapa takut.. adeshh
    entahlah kan..

    suka je nak api2 kan org!
    kalau baik puji
    kalayu benda buruk diam2 sudahhh..

    jaga aib org besar pahala dia!
    sekian terima kasih undi lah sy untuk calon N13 paroi hehe

    ReplyDelete
  2. gambar yg 2 org lelaki tgh menyanyi tu backup singer ke?

    ekekkeke

    ReplyDelete
  3. thumbs up laa boneka..:)
    suka je nak api2 kan org!
    kalau baik puji
    kalayu benda buruk diam2 sudahhh..

    jaga aib org besar pahala dia!


    NI MEMANG TEPAT!!!

    ReplyDelete
  4. yang 3 org tu boy band gak..hehhe..
    ada lg ramai tp semalam dorang bz x join ..sok baru ada..:)

    ReplyDelete
  5. semoga ..perjalan ninie ke sana ..selamat semuanya ..

    itulah kan org kata .kerana mulut badan binasa..main sedapnya menulis, mengutuk org.

    ReplyDelete
  6. rasanya pakcik dah lama satu malaysia

    ReplyDelete
  7. moga semua selamat untuk kamoo ya nnt sayang :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا