Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, January 13, 2010

NiniE at hOmE NiE

saLAM
NiNIE KAt Umah Nie..NoT fEELInG So Gud..
ARi NAK UJAN je KAt UMAh nIE...

ThANks yanG aMEK SHa YE..
pLAn NAK carI GiFt FoRmY lIl GuRl..Tp xjd arini coz x bapE SEHAT...
may be tOmoRRow...:)

Ape YE yg SeSuai Buat Dia SI CoMEL saYA nIE...

ahaD ni BeSDAY paRtY si cOmel SaYA..penInG DA bINcanG Ngan mR.B nak cari AdIAh Nie KAN YANg....;D

tP ProBlemnYE kan..nak Li ADIah x LEH lI sAtu..Ti si KAKAk YE jeles!!!HahahHA NGAMuK Ti ALoNG Ye Ni X lI tUk yE JUga..:)..majuk dA PANDAI DA SKANG diA..kenA laa caI tuk duA2 SEKalI namPAk GayA Nie...:)


koRAng RASa APe sESuai UNtuk One yEARs old lIL gUrL EK...
need SuGGestIoN hErE..:)...
MoMMy N dADdY's out thErE...i NeeD uR hELP....

16 comments:

  1. erm..ap erk.teddy bear ke...barbie ke dy0rg main x?
    ke dy0rg ni ganaz cm laki...hik3

    ReplyDelete
  2. minggu depan pun besdey anak buah aku yg ke 1 thn..


    aku bagi kek je lah.. ekekkeke..

    semoga cepat sembuH!

    ReplyDelete
  3. bagi MooMoo.
    beli kat Lovely Lace...
    chumelll

    ReplyDelete
  4. hadiah dia kena bagi pakcik baby comel tu

    ReplyDelete
  5. PSP...heheh..jgn gelak, coz nah tgk bapak guna psp tu, donlod kartun, then time makan kt restoran, play je kartun tu, takyah nak beli mini dvd player yg bagai tu..:-)

    ReplyDelete
  6. satu tahun hadiah apa nak kasi!! :P
    susah2 hahaha anak buah aku 3org etiap kali hari jadi tahun pertama

    xbuai... pampes!! hahah :))
    asal ikhlas !

    ReplyDelete
  7. Dorang ni agak ganas laa sha..hehehe..adik ni hard core sket dari kakak ye..

    patung2 ni x bape jalan sgt..;)

    ReplyDelete
  8. thanks tedi!!
    ;)

    kek..da tempah da yang oi..;D

    ReplyDelete
  9. moo moo yg tu ek..comel kan dear..hehehe


    da beli da tuk kakak dulu..;)

    ReplyDelete
  10. heheheh
    pak cik nak bb tue??
    x dapek laa pak cik...

    7 tahun tu ayah mama dia tggu dorang ni datang tau..;D

    ReplyDelete
  11. heheheh
    psp jmr??

    pergh tu mak long dia ni yang nak tue..hehheh

    memang pon..aritu ninie bw kakak lam keta layan kung fu panda kat psp..;)

    ReplyDelete
  12. hehehhe
    ye ke boneka...:)

    pampers ek?alaaa tu nanti da abes buang je tau...x best ..;)

    ReplyDelete
  13. toys ek kak atty..:)
    pening da cari toys nie..

    ReplyDelete
  14. akak! na pnjam dak montel uh... errgghhh!!! ggrrr!!! gram jep tgk dowg ney!!! montel! comey! POT! POT!!! TOPOT TOPOT jep!!! wt bantal plok best uhhhh.. :P

    ReplyDelete
  15. BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

    WHEN: 23RD & 24th january 2010
    WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO
    HOW MUCH: RM500

    **CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
    **LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
    **GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
    **CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

    LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
    REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

    WWW.EYRARIZAL.COM
    0162128740
    FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا