Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, January 4, 2010

ollA 2010..;D

salam....
heheheh..senyum senyum..nu year baru je bermula nie..:)...arini saya senyum je..sbb arini kan ari pertama keje..hahahaha...bos lagi2 cuti..anak masuk sekolah maa..saya plak masuk kije..hihihi..
so ape macam kalian?ada windu saya ke??almaklum laa baru arini ninie buat entry di tahun baru ye x?hehehe..kot2 laa ninie da berkubur ujung tahun aritu kan?hahaa..ada gak pk nak wat cam tu tau..;)

tp saya sayang sama blog saya nie..ni tahun ke 3 ninie berblogging ok..:)..masih bayak cerita dan kenangan untuk saya titip di sini..so..tahun baru kamu di maan?ninie?tu dia...tahun baru duk layan John Rambo lam umah...malas mau kuar nu yer..:)..semak nak bersesak juz tuk tgk bunge api..dari umah ninie pon leh nampak munge api tau!!..;D
weekends is great!!tahun baru yg baru bermula dengan jayanyer bersama keluarga terchenta..since dat mr.b pon ada makan besar ngan famili on da 1st Day of 2010..:)...congrats Yang for AcHieViNg OuR 1sT new 2010 rESolUtIon!!..;) buat seketika kami lupakan tentang keje dan enjoy ari last kami sebelom start keje di tahun baru..hehehe..n my sayang willl be bacn in da office for a new tittle..MR.CHARGEMAN!!!...congrats my dear..;D..he's no longer Wireman ok..hahahaha

NO REGRETS!!lOvE For HIM WIll gRew uP MOre N MOrE!!.hahahaha...so..semalam..ni nak citer pasal semalam ok..:)..ari2 sebelom tu bia laa ninie simpan je ek..hehehe..sume pon 3 ari yg best!!..:)

semalam kami kuar ngan kawan2 B..lepak2 n makan2..jalan2..n sukan2..ehhhh ada ke sukan2 ek..:)..kami bersenam lorr...semalam 1st gathering wif frenz..ngan Najib n Ayu..loving husband n wife nie...baju nak g main beskal pon nak sedondon ni..:)...x bleh blaah btol!!heehhe

tp memang best..malam minggu tau kami lepak makan malam sama..:)..planning for our vacation dis year..alhamdulillah everything settle..tunggu time tuk PEGI je..:)...cayok cayok..x sabar nie.

next week nak Picnic ngan mereka..siap wif BBQ n swimming all over..wow...best best..da teruja da dgr nih!!..;)..lama x mandi manda...hahahah..baek punyer kami planning semalam...penat pon penat laa mengayuh beskal...tp memang layan beb...:)

kena plak angin sepoi2 bahasa je petang semalam..layan plak air kelapa sejuk tepi sawah padi..perghhhhhhhhhhhhhh masyuk dowhh..sampai di kejar dik beruk laa petang semalam..berlari ninie ngan ayu..hehehehhe...

lepak kat bendang memang best!!..penat satu bukit tu kami terjah..turun bukit naik bukit sampai naik pancit!!..:)..peluh kaw2 punyer..mau berkilo2 kalori di akar nie kan..:)...bb selumber je mengayuh ngan najib tinggalkan kami...lepak kat Menara Tinjau...uwh..best giler!!!aku suke utan..
najib yang sengal2 mula2 tamau tu pon aleh2 request nak dtg lg..x puas main beskal sejam jer..tu pon da nak separuh mampuih da den mengayuh..:)..turun bukit sedap laa..kena tang nak naik bukit tu..menangis beb..hahahaha..tp memang best...sekali sekala berpeluh kan elok!!..;D
so ada sesapa nak join ninie g cycling lg pasnie?jom kiter berbasikal beramai2 ok..


5 comments:

  1. japp.. nak cek tayar beskal./.. wakkaka

    ReplyDelete
  2. beznya nek beskal..
    dh lama xnek beskal...
    wndu zaman muda2 dlu..
    huhu

    akak..cmna nk bg gamba kt header 2 kuar..akma wat dia x kuar la..jeles tngk akak 2kar gamba kt header 2..hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik lokasinya.

    aku dah lama x naik beskal. tak taulah retike dak lagi.

    ekekekkee

    ReplyDelete
  4. akak..lokasi mane ni..
    bce entry cam beshh gilew..
    nk g jgk..
    nk suh bf kite cycling..
    kasi kurus sket bdn die tuh..
    ehheee:)

    ReplyDelete
  5. nak j0in tp takut lenguh kaki..kui3

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا