Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, December 31, 2009

bAI BAi 2009..SELAMaT daTAng 2010..;D

salam kawan2 saya.. how r u arini..da petang baru sempat nak berblogging nie..neway..ari nak ujan je nie..abes laa plan2 nak tgk nuyer dan pancaran bunge api malm nie..cemana nie..:)...



mesti laa jem kl malam ni kan..masing2 cargas nak g tgk bunge api ni?ke mana destinasi anda?pavillion??klcc?ke bb?mesti g curve ni kan..hehehe...ke mana pon ..jaga diri ok..mulakan tahun baru anda dengan meriah dan ceria di samping tu elakkan kesesakan dan sengsara ok..:)


selamat tinggal 2009 yg byk sejarah dan erti buat ninie..:)..penuh meriah..suka dan duka..suke suki je kan nak citer..yg sedih pon ada tp nak wat per citer kat sini ye x?jadikan ianya sempadan dan pengajaran je suda...;p

arini sedih gak coz kakak saya dlam opis nie bakal ke Branches mulai tahun depan..ceh cam jauh je tahun depan tuh..padahal sok je kan..ye laa..kami da macam adik beradik kat sini..tup2 kena transfer kan..mesti laa sedih...;(



bai bai KAK ITA...semoga best kat TH PENANG tau..jangan lupe kitorang kat sini plak k..jaga diri..ti sha g penang mesti jumpe akak lagi tau..arini wat makan2 sempena kakak saya ni last day dengan kami arini...mesti x best pasni kurang sorang kakak aku dlm opis nie..yg ganti dia tu ntah cemana kepala laa plak kan...

seMoGA tAHuN barU MEMbawa SERIbU makNA ye KAWan2..haVE Some FuN oK..JAga dIRI tau MALaM Nie..CuTi kAN PAnJAng Nie..MEsTI RAmai yanG cUtI2 malaYsIA lg NIE..tAnamKAN aZaM aNDA..tP mesTi penUhI..janGAN aZAM JE tAPi X berUBAh PAPE PlaK oK...:D..jUZ BE URsELf Coz u Are WuT U aRE ..N u Are NoT wuT OthEr PEOpLE waNTS U To Be!!

sEe U tOnYTE..NiNIE KE sUnwaY denGAn Mr.b..YEAh YEAh NAK TgK mUNge APi!!!
HEHehHe..baIIiIiIi...
After serious & cautious consideration.....your contract of friendship has been renewed for the new year 2010. It was a very hard decision to make! So try to be more friendlier and caring next year. I am giving you another chance so .... Don't mess it up! 'coz it's impossible to find a friend who is 96 % funky, 97 % kind,98 % loving, 99 % talented and 100 % perfect. So don't lose me .... OK...!

"SelAMaT tahUn BArU 2010 SEMua"

14 comments:

  1. Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun baru ni akan sukses hendaknye.... Apa2 pun senyum selalu macam selalu.... :)

    ReplyDelete
  2. dear...
    happy new year...
    wish u all the best in 2010..

    ReplyDelete
  3. niesz x g mane2 pon mlm ni...lepak kat uma jer..tgk org sambut new year lam tv..hihi..

    selamat taun baru ye..moge2 taun baru ni akn lebey bnyk mnis dr pahit nyer..hikhik..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru ninieee!!!
    semoga ninie bahgia dan gembira selalu tauuu...!!

    ^_____^

    ReplyDelete
  5. epi new yer sis...
    jgn sedey sbb kak ita tu..nnt leh jmp jgk kn..

    ReplyDelete
  6. pakcik telah selamat sampai ke kuantan...betul ke nak main badminton weekend nie...pakcik selalu main kat ritz club kat subang jaya tu

    selamat tahun baru buat kamu

    ReplyDelete
  7. hEpY nu yEr EVERYBODY uPS HERE....:)


    semoGA yANg bAeK BERMULa HARi InI bUAT KAMu SEMUa......;D

    ReplyDelete
  8. Selamat melangkah ke tahun 2010!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا