Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, December 30, 2009

pArt Of NinIE WisH LisT..;D

salam
heheheh..arini keje nak senyum je dari pagi sampai malam..hahaha..sampai tido laa kte kan...hehehe...da makan blom nie?ninie da makan pg tapi lapar la palk nie..craving for ikan bakar laa plak rase..

sape nak join..jom...ikan bakar blakang celcom nak?
hahahaha...sedap wehh..ngan ulam-ulaman lagi..best!!
hurmm..lagi 1 ari ke tahun baru..ninie sedang belek buku2 lama nie..i means ape yag telah capai dan x tercapai di tahun 2009 nie..nak wat post mortem laa kan..anda bagaimana?banyak x tercapai sepanjang 2009 apa yg anda inginkan?

ninie alhamdulillah..x lebih x kurang..semua ada..sedih gembira..suka duka semua episod idop yang mesti kite lalui selagi bergelar MANUSIA kan..:)..yang pasti itu semua bakal menjadi memori dalam masa 2 hari lagi..so far ninie panjatkan SYUKUR ALHAMDULILLAH sebab 2009 membawa banyak erti buat ninie..:)
1) FAMILY
alhamdulillah masa bersama famili sangat banyak..famili ninie x besar mana pon tapi kami bahagia sepanjang 2009..ada juga episod sedih bila mama masuk hospital aritu..but alhamdulillah segalanyer da selamat..amin..:)..terima kasih ya ALLAH..

2) KERJAYA
syukur..kontrak ninie yang hampir tamat telah disambung dan akan diserap ke jawatan tetap tahun hadapan..alhamdulillah..amin


3) RELATIONSHIP

still in progress..hehehe..alhamdulillah di kurniakan teman yang memahami..yang sayang saya..yang hatinyer x berbelah bahagi lagi..;)..mekaseh yang..tahun yang penuh bahagia dpt luangkan masa dengan family dia..:p
4) EMOTION
under controll..:)..I aM thAnkFuL n GRATefUl..makin hari makin tenang n makin matang dalam membuat penilaian tentang manusia dan kehidupan..alhamdulillah...makin dewasa kot da ninie ni..wat do u think...;)

5) VACATION PLANNING


great!!wat a wonderful year of 2009..im goin to Langkawi..Kedah..Pulau Pinang..Melaka..Genting...hehehe..jalan2 cari makan ok..bukan cari gaduh hahahha...xsangka dpt tempat ni sume tahun nie..
6) PERSAHABATAN
amin...berkawan bia beribu..berkasih bia satu!!
alhamdulillah di sini ninie di pertemukan dengan kamu ..anda semua..:)...yang mencorakkan senyuman di wajah..pelangi di hati ninie..walau kite x pernah bersua muka..bersama kamu di sini saya bahagia..amin..semoga persahabatan kite kekal selamanya...


buat rakan2 sekolah..alhamdulillah kami masih keep in touch walau ada yang jauhnyer beribu batu dari ninie.:)..kami masih bersama...masih bercerita kisah suka dan duka..:)..windu sama kalian semua tau...;P

7) FOR MY LIFE

amin..masih menghirup udara ALLAH arini sehingga bile2 pon jua..banyak yg ninie pelajari hari ini..bekalan untuk masa akan datang...x belajar arini..kite x prepare untuk akan datang kan...jdnyer arini segala ape yg kite lalui adalah bekalan untuk hari esok..saya suke memerhati..maafkan saya andai kate kamu menjadi perhatian saya..:)..mungkin kerana DIRIMU BERERTI walaupun kamu satu masa dulu manusia yang paling saya benci atau saya sukai..kamu masih dalam perhatian saya...:)

8) UNSANGKERABLE MOMENTH

wow..alhamdulillah bakal ke Tanah Suci next year tuk menunaikan umrah...bersama keluarga..amin..banyak nak doa kat sana nie..permulaan tahun baru yg cukup besar maknanyer buat ninie..:)


9) CONGRATULATIONS

for my dear b..for his great study..:)..great final exams..n study momenth together with me..


to my lil best frenz..for their engagements n wedding


for my lil sister for thier mummy to be momenth..;p

SEMOGA TAHUN BARU MEMBUKA LEMBARAN BARU BUAT SAYA KAMU DAN DIA..MOGA WARNA-WARNA PELANGI SENTIASA MENERANGI HATI KITE..CAHAYA IMAN TERUS TELUS MENYULUH JIWA ANDA..SALAM TAHUN BARU DARI NINIE BAUT ANDA SEMUA...
..SALAM SAYANG DARI SAYA DAN DIA..

19 comments:

  1. alhamdulillah kan ninie..
    kty doakan semoga tahun 2010..lebih bermakna buat ninie ..amin .

    ReplyDelete
  2. heppy nyer...niesz doakan moge taun depan akan lebey heppy..ehe..

    ReplyDelete
  3. waa..bestnye nak gi umrah..
    nanti share la cite kat sane ek..hee

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. di harapkan kebahagiaan dan keceriaan ninie tahun 2009 akan bertambah2 lagi untuk tahun baru ini.

    Selamat tahun baru untuk kamu!

    ReplyDelete
  5. pakcik lom wat any wish lagi cuma saat ini wish nak balik rumah ajer

    ReplyDelete
  6. pnjang entry akak...
    tp bez2..smbil baca renung2 kt diri sndiri..
    ada x akma pown wat cm akak wat..
    huhuhu

    ReplyDelete
  7. salam tahun baru yang akan menjelang dari asam pedas!

    ReplyDelete
  8. wah taun 2009 kamu memang best ek...
    mcm2 mende yg appy blaku...alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. azam thn dpn tackel angah...

    final exam...hohohohoo...iam to worry just left 2weeks to submit my report...tak siap lagi baru 30%.....

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah kak atty..:)
    ninie pon doakan yang terbaek buat kak atty dan anak2 di tahun akan dtg ye kak..:)

    semoga persahabatan kite sampai biler2...

    amin

    ReplyDelete
  11. mekaseh niesz sayang..:)
    akak pon doakan yang sama buat niesz tau..

    selamat tahun baru dear..

    ReplyDelete
  12. hehehe
    mekaseh cik peah..nnie xkan lupe doa buat kawan2 juga kat sana nanti insyaallah...:)


    selamat tahun baru dear..:)

    ReplyDelete
  13. selamat tahun baru tedi..:)
    untuk kamu juga..moga yg terbaek buat tahun baru ni ye dear..:)

    ReplyDelete
  14. heheheh
    pak cik mesti kat umah da nie kan
    selamat tahun baru ye pak cik..:)

    ninie pon xde pe nak tahun depan..moga yg dtg yg baek2 saja...;)

    ReplyDelete
  15. ye ke akma..sharing is caring..untuk ingati diri sendiri ni sayang...

    moga yg terbaek buat kamu tahun hadapan tau dear...

    selamat tahun baru!!
    :D

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah syaf..ada gak yg sedih tp jadkan itu sempadan je...

    moga2 x berulang lg kan..:)

    selamat tahun baru bro..;D

    ReplyDelete
  17. heheheh
    cayok spec!!!


    u can do it..
    take time..study smart!!

    selamat tahun baru bro...;D

    ReplyDelete
  18. Syukur..ada yg suka ada yg duka..tp byk yg suka jew!hihi pape pon...hope hepi sokmo yep!hihi

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا