Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Saturday, December 12, 2009

nINie First KuRSUs IbaDAT UMRAH..;D

salam hujung minggu untuk sumer..;)
sedang wat per ye cuti2 nie kawan2..
ninie b..baru lik dari HQ TBG HAJI nie..arini ada clas umrah kami...;)
arini ari pertama ninie ke kursus nie..
bersama2 dengan Ustaz Muhammad Nizam Abdulllah...;)
best sgt arini kat sini..sangat ramai ok yg ikot kursus ni arini...

class start kul 9 pagi sampai 12 tghari..jdnyer lepas subuh kami da siap2 arini..me angah mama ayah n adik...:)..then terus ke kg baru untuk minum pagi sebelom class...arini memang ari bersama keluarga ok...:)

macam2 ustaz ajar arini..yg kelakar ada..yg terharu dan paling best bile da dengar ni rasa x sabar nak jejak kaki ke sana..alhamdulillah ustaz kate kite di beri rezeki dan telah tertulis di Loh Mahfuz bahawa arini kite semua akan ke class nie..;)

pada yang laki2 , ustaz siap demonstrate cemana nak pakai ihram..cemana nak wat tawaf..saie..ape yg boleh dan x boleh buat..sumer laa...best dengar..x sabar rasanyer nak kesana...

kamu sume ape plan arini ?
ke mana ye kalian?..jap lagi ninie nak ke umah dak mok saya..then ke rumah pak cik...lepak2 di sana dan petang jalan2 dgn family...lepak2 makan angin...;)
have a nice weekend frenz...;D

3 comments:

  1. semoga semuanya akan lancar pakcik juga tidak saabr nak ke sana cuma rezeki belum ada

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah heheh..nak g umrah da?kursus khawin bila lagi tu:)

    ReplyDelete
  3. ana ckap kt mama dftar ana awal2 ,
    tp amam nan abah gelak .
    hahaa . smpy hati .
    neway , kakak sgt cute :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا