Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, December 15, 2009

...I will FoLLoW yOU...

WiLL yOu FollOw mE tOO???????

ninie nak tanya nie sket..sket je ok...
nape korang follow blog orang????
dan nape orang kena follow blog kiter plak???

best sangat ke pe kite citer nie??
syok sgt ke biler FOLLOWER ramai beribu2 lemon tuh...;D
sampaikan bile orang tu jd follower kite..orang lain tuh x bleh follow blogger yg jd follower kite tuh???

senang citer macam ni laa.
si A follow blog si B...jd bile si C ni jadi follower si A kan..yang si B sakit jiwa raga plak..;)
ade ke istilah CURI FOLLOWER DLM DUNIA BLOGGER NIH??BGTAU SKET PARA BLOGGER SUPER SENIOR KAT SINI...;D

Suka hati laa kite nak follow sape pon kan..da blog dia best tuk di follow..kite follow laa kan??btol x?bukan dia sowang je bleh jd pembaca kat sana kan...DUNIA BLOGGER NI LUAS...BUKAN TAKAT NAK KUTIP FOLLOWER JE...BLOM TENTU DORANG BACA PON ENTRY KAMU TU...KITE KAT SINI NAK JALIN UKHWAH..NAK TAMBAH SAHABAT..BUKAN NAK CARI MUSUH...AGAK2 LAA KALAU NAK WAT STATEMENT "BERLAKUNYER KECURIAN FOLLOWER DI BLOG KAMU TUH"..satu hari kalau dalam hati tu XDE HASAD DENGKI BLEH MATI KE?????

..KECOH BANDONG NAK KEJAR FOLLOWER..

37 comments:

  1. I suka follow sbb senang nk trace back nnti..Suka baca sme blog yg bermacam ragam.. :)

    ReplyDelete
  2. betul.aku muak.biarlah walau followers 4 orang je tapi kualiti penulisan tinggi.tapi rugi pula bila ramai yang tidak dapat baca penulisan yang bagus.ada yang blog entah apa2,tapi followers ratus2.aku kasihan.sungguh.

    ReplyDelete
  3. yup ezzati ..:)
    dats da way..tp nape dengki bile kite follow blog org lain kan...

    ReplyDelete
  4. tu lagi laa byk ringgo..memang kasihan..

    ntahlaa..manusia ni byk ragam..x terlintas pon mula2 wat blog ni untuk menarik follower...

    saya persilakan sape saje yg mau baca...syukur ada yg sudi membaca di sini...:)

    ReplyDelete
  5. salam ukhwah ;)

    *cuti2 mcm ni br dapat rapat2..nt da start sem..baca yg ada dl link je la ;)

    ReplyDelete
  6. ehehehe... aku tak follow.. aku link jaa..

    ReplyDelete
  7. hohoho sapa bg akak ipar aku panas nih.....

    sabau ninie spec nye folower sikit je tak kecoh pun....thanks to be my folower...

    apa yg ada kat blog spec pun tak sampai ada yg folo...hahahah...anyway thanks...

    ReplyDelete
  8. ape2 pun sy sokong pndapt akak! kdg2 follower byk komen kat enrty sikit jer kdg2 follower sikit komen kat entry byk plak? mcm mne 2? hehe ape2 pun truskan memblogger!!!

    ReplyDelete
  9. memang setuju tu. Kecoh satu Bandong kalau ada pak maling ditangkap mencuri 'follower'. Kalau curi 'flower' tu satu hal lah ye.

    ReplyDelete
  10. Salam..
    mOrniG kak =)

    Wakakak!!
    nape ni kak?ada org xpuas ati ke?

    hmm..artis pn kalah la kLo marah psl follow menfollow ni..hhihi..

    artis pn xpnh marah2..iktla kn nk follow or di follow..hihi

    ReplyDelete
  11. setuju la dek..

    lagipun akhir akhir ni asik tgk bloggers gaduh sana sini..

    takpaham..

    bukan ker kiter berblog..untuk menzahirkan rasa diri..

    merapatkan perhubungan..

    wat networking..

    biar ramai kawan..

    ni tak..

    ada nak sentap2..

    kata curi followers?

    kelakar la..

    pape pun suka baca blog kamoo sayang..

    hepi..

    mungkin te jarang tinggal komen..tapi te pengunjung setia tau :)

    owh nnt ktie jumpa kay :)

    ReplyDelete
  12. kal0 xm0 bgi f0ll0wer sis kena curik...

    bagik rasuah cpt!!cpt!!

    heee...

    mcm2 hal...

    bkn senang kita nak jalin ukhwah yg mcm ni..dgn kwn yg kita jumpa tiap2 ari ni p0n kdg2 xsebaik dgn kwn maya ni kn...s0 kena la hargai..

    :)

    ReplyDelete
  13. kalau dekat chatbox tuh mel dah 8x kot baca..haha tak paham...tapi bila baca entry nie..ooh faham! hihi eh ada ke orang cakap curi² follower? hehe tak pernah dengar lagi .bagi mel itu budak2 la tuh.baru nak start blogging agaknya hihi

    lantak jer sama dorang. kita berblogging jer keh :) enjoy

    ReplyDelete
  14. bagi kty ..kalo kty suka ..atau my friend kty follow..kdg kalo org follow ..kty lak .tak dan nak pollow..org tuh ..mana leh paksa2 jdk followeer kan ..
    tc ninie.

    ReplyDelete
  15. pakcik tak kisah saper follow saper dan pakcik akan follow saper yang datang. pakcik suka baca blog orang senang ajer...sama ada orang nak follow atau tidak blog pakcik itu tak pernah jadi masalah.

    setiap blog ada cerita tersendiri dan pasti ada sesuatu untuk kita pelajari.

    ReplyDelete
  16. salam eny..:)
    yaa..blaja lg ke dear?
    kat mana?

    me..baca sape je saya nak baca..:)

    ReplyDelete
  17. hahaha
    jard...;)

    lama aku x online beb
    ko sehat?
    ape plan cuti pjg nie?

    ReplyDelete
  18. allo brother..:)
    alaa spec ni merendah diri plak..hahaha

    ado laa HANTU sekor tue..sakit ati x abes2 ngan kite nie...

    ReplyDelete
  19. tu laa tu nick
    akak x kesah pon sape nak follow x follow

    sape saje nak baca bacalaa..:)
    akak x larang pon..

    kalu bising2 sgt KASI PRIVATE SUDA..BACA JE LAA KO SORANG2 BLOG KO TUH kan..;)

    ReplyDelete
  20. ya laa dr sam..:)
    mau kecoh satu bandong deh..:)

    malin oo malin...
    dr sehat..lik kg ke cuti nie?

    ReplyDelete
  21. are long...:)
    marah?
    x laa

    suke

    sebab DIA pon dok baca kat sini rupenyer,...hahahha

    bising mengalahkan artis kan..xnak follow da laa..x suh pon...;D

    ReplyDelete
  22. ye wanita itu..
    sayang kamu tau..
    suke ke tpt kamu juga...


    kawan baru memang best..dgn kamu mcm da kawan lama tau..:)

    mesti jumpe tau..;D

    ReplyDelete
  23. alaa sha tamau laa rasuah..:)
    x baek woooooooo


    sape nak amek follower saya pon amek laa

    ninie x rantai kamu disini..:)

    ReplyDelete
  24. budak2 laa tuh mel..:)
    enjoy blogging dear...;p
    cayok cayok..

    cuti ke mana ni?

    ReplyDelete
  25. tu laa kak atty..
    mana leh pakse2 kan kak...;)

    hehehe
    nak baca then baca je

    x marah pon..

    ReplyDelete
  26. btol tu pak cik..:)
    setiap blog ada identiti sendiri
    suke blog pak cik sbb blog pak cik puitis...:)

    kdg2 terasa di awangan bile baca karya kamu..;d

    ReplyDelete
  27. seriously..follower means nothing....susah lagi banyak viewers..sebab semua kita buat sedang diperhati...hehh

    ReplyDelete
  28. BTUL TU KAK SAH...

    ikut suke kita la kan nak follow blog sape...dah kite suke blog die kite folloow la...

    ade ke istilah curi follower???
    ade gak ke kedengki mcm tuh...

    saya senang ajer kak..
    saya follow kalau sy suke..if tak suke saya tak follow...

    tp tak follow pon kdg2 sy bc sbg silent eader jerk...

    bukan apa...ade follower byk2 gak pown..bukan best...stakat follow blog org n then just nk ramaikan follower...apa kes???

    nak carik follower tp blog tak best buat apa ....

    hehehe;)
    tibe emo lak ramai yg asik nak gaduh skng..

    ReplyDelete
  29. chopp...akak ni dah kawin ke???
    ni baby2 ni anak akak ke????huahauhaua

    ReplyDelete
  30. x brape suke memfollow sbrnye..tp suke link kan..cepat sket dpt update hehe..da link blog kamu jugak heh..

    ReplyDelete
  31. Cik Cookie asalnya bukan blogger active.dalam awl tahun nih br start active sebab bila bc blog orang enjoy time tension.
    then follow laa.
    bila follow diorg, diorg follow balik.
    ada give and take gitu.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum miez ninie..

    topik yang best ni.. pelik juga kenapa dia org boleh pk cam tu skali.. suka ati sndrilah nak follow siapapun kan.. nampaknya org itu terlalu tamaklah tu.. huhuhu.. minta dijauhkan dari kita semua..

    jap2.. sy rasa cam blom add blog miez ninie agikan.. nak addlah.. nak follow skali.. hahaha... (^__^)

    moga ukhwah kita berkekalan..

    ReplyDelete
  33. pergh,ada rupenye kes curik follower, seyes ini adalah kelakar..

    kahkahkah..

    ReplyDelete
  34. kawie suka follow supaya bila kawie tukar layout baru, link kawan2 x hilang cam tu jer.. lagupon kawie memang suka membaca n3 kawan2.. hehehehe..

    ReplyDelete
  35. follow utk difollow. tu lah kerja segelintir blogger.

    ReplyDelete
  36. kelakar la pulak ada istilah curi follower
    haha :))
    klu org 2 nak follow knp nk mrh lak.
    pelik la~

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا