Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, December 9, 2009

fIrEDrIll oWhH FiREdRiLL!!

salam semua..
jap je da petang kan..da solat da blom nie ha??
g solat kalau blom ok...
uwhh arini ari yg lotih dan panas seh..ponat kami kat sini berlarian berkejaran..hehehhe..arini ada firedrill...hahahaa..lomah den kalau kena turun tangga lg sekali cam last year tuh..masak nak turun dari tingkat 36 tau..2 ari saket kaki beb...:)
Fire drill yang ditunggu akhirnya berlalu.. tak suspens dah sebab dah tau dari awal. Ramai staff siap turun ngan lif seawal kul 9.45.. biasanya fire drill mesti kul 10.30 keatas..siap bleh g chek tulang percuma kat Bangunan PNB sebelah..hehehe..siap ada Blood Donation campaign lg..

tetibe je member opis bawah call ninie.."BEB TURUN SKANG..JAP G ADA FIREDRILL..KANG KENA TURUN TANGGA"..hahaha..ape lg saya pon cabut laa turun ngan lif awal2 kan..:)..ampunnnnn nyah nak suh turun tangga dari bangunan bertingkat2 ni beb....

mau ketaq pale lutut cheq ni 3 ari...:)
last tyme KLCC buat firedrill...giler ko 7 bomba bridget dtg!!!dgn polis melambak2..ala2 nak kena BOMB plak kau tgk KLCC tuh...rupenyer firedrill...;p..cian adik aku sorang tuh kena turun tingkat 46 ngan tangga,....mati kering wooo....

tempat korang penah firedrill x?
mesti gempak kan..best gak arini..blajar cemana nak handle crowded n fire...yg penting keselamatan semua terjamin kan..;D

16 comments:

  1. sis ninie kejer kat pjbt tbng haji erk..x tau plak..;-0

    ReplyDelete
  2. tu rase2 klu gelongsor turun dari tingkap tu, bleh selamat kan?

    ReplyDelete
  3. tak pernah ader firedrill tapi mmg ader kebakaran..

    tapi masa tuh kiter takde kat opis tehehehehe..

    selamat mak..

    hehehehe..

    windu kamoo yang comel...

    ReplyDelete
  4. ye laa sayang..akak keje kat situ..kalau jumpe tabung tu dtg laa singgah yer..;D

    ReplyDelete
  5. bleh kot?
    kamu nak try ke incik loyer lelaki..;D
    hahahah


    x berani saya..

    ReplyDelete
  6. seb baek xde kat opis dear..;)
    hehehehe

    selamat kamu
    alhamdulillah

    windu kamu juga tau!!
    ;D

    ReplyDelete
  7. kenangan fire drill kat asrama dulu memang feeling sgt.. ng mata mantok.. uhuhu.

    ReplyDelete
  8. haha..ada radio rosak kasik taw ek..mana aci nihh..!

    kitorg salu kena la ninie, maklumle squad penyelamat..haiyoo

    ReplyDelete
  9. rasanya bukan setakat ketaq lutut, keras + cramp betis segala..

    ReplyDelete
  10. hahaha..klakar lak bl ingin time kat kolej niesz ade wat firedrill..mlm tu jgn niesz call ayah suh amik..
    bkn ape..niesz da tau da..if ade firedrill mesti kene wait berjam2 kat padang tu..ehe..baik tdo kat uma..lg syok..hehe

    ReplyDelete
  11. aduhai mmg sakit lutut.. giler tinggi dari tingkat 36.. huhuuh..

    ReplyDelete
  12. kat sini penah gak bt firedrill....
    selamat ade 9 tngkat je...
    kalu tak mau kurus makcik² kat sini...
    tapi kat sini xder la men api bagai....
    just turun, lepas da settel sume nek balik...

    ReplyDelete
  13. firedrill tak meet purpose kalau dah beritahu awal2.......buatnya betul-betul saper susah...

    ReplyDelete
  14. fire...
    kebaboom.

    suka ahh tgk abg polis

    ReplyDelete
  15. salam.. kat tmpt sy tak de plak.. huhuhu..

    ReplyDelete
  16. hahah kenangan kat asrama...buat pukul 4pagi pastu pi surau ada kem quimulai...tido kat surau la...

    firedrill skrg best spec yg bg bunyi alarm...tgk org lari2..hahaha...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا