Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, December 6, 2009

HAri SANtai kamI..;D

salam hujung minggu semua..sedang wat ape ye kamu semua?mesti mummy2 gorgeous sedang tekun memasak di dapur tu kan..masak pe ye arini kak atty???mummy zara g jalan2 ke arini sama si comel tuh...;)

ninie baru lik dari klang..sesuatu yg bahagia berlaku arini tau..;)...hahaha...semalam my best buddy come to my house n she gave me this..uwhh yummy baby..:)..hehhehe..nak cikit ke?meh laa dtg umah...

semalam penat berjalan..bershopping dan bersantai bersama family dan si dia kesayangan ku itu..x kire bz atau tidak waktu harus di bahagi sama rata buat mereka kesayangan ku kan..baru adil dan ber baloi2..xlaa boifren cam syok sendiri ckp sorang2 kan..keje keje gak..kena pandai laa bagikan masa....:)

semalam dari pagi kami da kuar...me mama ayah angah n nana..kami ke tgh kota nak cari barangan untuk di bawa waktu umrah nanti..:)...x sabar mahu kesana..kawan2 pesan ape yg perlu bawa dan ape x perlu di bawa...lagi2 waktu ninie pergi nanti musim sejuk..lg laa kena bw barang dan pakaian yg sepatutnya kan..

yg penting saya suker yg suci murni putih idaman kalbu ku..hehehe..semalam cari suar panjang n baju putih bbuat kegunaan masa ziarah nanti..:)...x bleh pakai baju kaler terang2 nanti sangkut plak ngan pak arab..jd nyer semalam ninie beli 2 pasang baju..2 pasang suar juga...;p

nanti cari yg lain2 plak..dari kl ke amcorp mall..i love amcorp...bazar yg sgt meriah..sempat lg beli barangan untuk manjakan diri..:)..strawberry body butter n body scrub dari Bali..:)..kakak tu mmg baek..siap bg free lg sebotol...hehehhe
paling suker ke BHAJU2 coz baju dia sume putih kaler ok...rambang laa mata nak pilih..:)..at last dpt juga satu..yeahhhhh...:)...siap beli wall deco untuk rumah ku syurgaku..da jatuh cinta ngan wall deco nie tau..senang dan comel2 juga...:)

petang ninie kuar ngan mr.b..ke amcorp juga...mr.b pon beli juga deco untuk umah yer..;)..then kami ke ONE UTAMA..jalan2 ke gym...nak cari gym set for him..:)...puas laa jalan2 malam td...n having dinner kat KJ..makan ROTI NAN TANDOORI feveret kami...:)
kamu ke mana semalam?mesti best kan xtvt kamu dan keluarga..:)

10 comments:

  1. huwaa~
    nak cupcakes!

    kak, mana beli wallpaper tu?
    nak~
    =[

    ReplyDelete
  2. nak?
    akak beli kat sini je zara... nanti akak post it to u ok..:)

    ReplyDelete
  3. aduhai.. baiknya hati kawan itu..

    eh!! ninie nak g umrah bila..?

    ReplyDelete
  4. hehhehe
    my very bst buddy laa tedi...
    ninie g bulan 2 raya cina nanti ...insyaallah...;)

    12 years frenship...:)
    dia nak kawen next year..wants me to be PENGAPIT dia..:)

    ReplyDelete
  5. hehhehe
    my very bst buddy laa tedi...
    ninie g bulan 2 raya cina nanti ...insyaallah...;)

    12 years frenship...:)
    dia nak kawen next year..wants me to be PENGAPIT dia..:)

    ReplyDelete
  6. hairankan kita selalu pergi tempat yang sama tapi tak pernah jumpa

    ReplyDelete
  7. anak dara gojess pun masuk dapur hari nih

    ReplyDelete
  8. heheheh
    ye ke pak cik???
    laa nape x cakap...hehehee

    kalau x bleh jupe pak cik ...;D

    ReplyDelete
  9. waa memang gojes laa kiter dear...;D

    ReplyDelete
  10. zara je dpt??huwaaa...angah spec nk satu yg lagi best dari ninie..

    ninie nape angah suka smcm je kat pix atas tu?

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا