Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, December 11, 2009

ninie cOunTeR bLeSSiNG fRiDAy..;D

salam jumaat semua..
gi mana kawan2 ninie arini..ada yang lik kampong x nie?
cuti panjang kan minggu nie...arini ninie pon cuti gak.hehhehe

so apa bikin arini..kl sesak bangat tau!!!
lg2 kat depan mid valley n bangsar tu...ya ampun orang dalam mid valley tu..da mcm ulat ninie tgk arini...:)..tp seronok tgk gelagat masing2..maklum laa cuti kan..ari cam ni laa nak bw anak2 jalan2 ye x?
ninie pon jalan2 gak arini..:)
ke Mid Valley..ngedet sama kakakku BALWEER..janji kul 2 jumpe kat mid...she's my sis tyme keje dengan LHAG dulu..:)...still frenz until now..n she's getting married next year...:)
memandangkan next monday besday kakak saya nie..jd arini kami mau ngedet sepuas hati berdua..thanks sayang let me be here arini..;)..satu hari mr.b bia kan ninie bersama kakakku ni tau..mekaseh yang..:)..b tau bile ninie ngan kawan b xkan kacau..he let me having some space wif my gurl fren...

cukup tyme b datang dan amek ninie kat mid..so sayang sama dia..:)..so kami lunch sama arini..having western n sizzling kegemaran kami..:)..sambil borak2 tentang our past n future..;p..macam2 kami borak...dari pasal keje..sampai ke life..dan ke hal pasangan kami yg kami sayang nie...:)..dia memang suke borak pasal B..;D..

then ke MPH..hahahah..arini kami cari buku masakan..;)...mcm2 masakan kami borak..she's learning bout malay cooking dan dia ajar ninie indian cooking..:)...her dearie suke masakan melayu..;)

then terasa nak makan cake..:)..terus shoot ke Secret Recipe..;)..my Chocolate Indulgance da memanggil2 kami da dari dlm MPH td..hehehe..sambung lg borak dan gelak2 x hengat..berdua pon jadi kami nie..ni laa akibat kalau da lama x jumpe.;)..tiap kali nak jumpe ada je hal yg wat kami cancel temujanji..jadi arini kami balas dendam..hahahhaha....

pukul 6 baru kami gerak balik...jem bangat kat mid tu..:)...seb baek my sayang ni datang amek..siap mama ayah b pon ada sama...malam ni mau ngedet sama mama ayah plak..:).. ayah ngan mama siap sedondon purple lagi..sweet gitu..:)

sambong lg laa borak sama mama ayah..:)..lama x jumpe mama n ayah dia...jd malam ni kami bawa mama ayah makan malam kat luar...ke kelana jaya jap beli barang td ngan mama ayah..then kami ke damansara...:)

macam2 borak ngan mama ayah nie..pasal cucu2 yg buat mereka bahagia..puas layan karenah cucu2 yg makin membesar kan..:)...borak ngan mama ayah b memng x puas kalau seharian pon..ada je benda nak borak ngan mama...

yg penting hari aku bahagia bersama rakan dan keluarga..:)
punye masa buat rakan dan juga dia...syukur alhamdulillah..aku di terima mama ayah dia..bukan mudah untuk bersama keluarga orang kan..:)...banyak mata yg melihat..banyak langkah yang di perhati..:)..bahagia bila hubungan di restui keluarga...;)..itu yg aku perlu..RESTU dari KEDUA ORANG TUA AKU DAN DIA....
sungguhnya aku bersyukur di kurnia dua keluarga besar yang bahagia..
semoga segalanya lancar dunia dan akhirat ku...

4 comments:

  1. wah! bestnyer jalan2 kat mid valley.. bila lagi la sy nk g sana? haih...

    ReplyDelete
  2. bile2 pon bleh nick..:)
    x jauh pon soromban ngan kl nie...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا