Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, December 21, 2009

FeeLs DAt I woUld LoVE tO be THeir AunTie..;D

salam dear frens..nampaknyer sana sini sedang sebok bercerita tentang gathering blogger kat Genting last week..waaa fhad!!!congrats bro,,memang gempak giler!!!.ian..next time wat aku nak follow gak..:)

hehehe..nak gak g aritu since dat fahd kate ada 3 seat available kan..tp cannot laa..COUZ AkU KAWEN maa..:)..mau kena pancung pale sama mama kalau x join..hahaha..neway weding abg nuar n yati sgt meriah ok..even school mate ninie pon ada sama..wut a small world..:)
tema PUTIH MERAH...sweet giler biler si kenit2 aku ni jadi flower gurl..:)..putih suci lagi tema pengantin..dengan red roses merata..bile langkah di ayun dengan tebaran kelopak mawar putih yang indah..;Dada 3 pengantin aritu..ke Bukit Jalil plak.adik aku sorang lg ni kawen,.pon merah juga tema dia..ape musim kali ni merah ek?..heheheh..semoga bahagia milik kalian sampai biler..makin besar laa keluarga ninie raya nanti..:)


semalam HEAPY WEEKEND WITH B N ANAK2 BUAH..:)..semalam kami ke Mid Valley..bw si comel2 ni jalan2...hehhehe..wut a cute lil HANA n AKIQ..:)..mereka yang comel2 sgt..x nakal..next time auntie bw lg hana n akiq jalan2 ok..
nak bw dorang g tgk rusa tp ari nak ujan..jd kami bw dorang g mid..masuk toy r us..:)..layan mainan2 comel ngan si kenit hana nie..ckp pon sgt pelat tp manja amat..sweet..:)..puas laa bw mereka ni g main mainan...

da mcm papa da sayang aku nie..pandai layan anak2 buah dia..patut laa sume suke naik keta ngan ACU ye..rajin melayan anak buah..:)..so sweet yang..heheheh..siap ngan botol air x tinggal acu nie...siap bw baju lebih hana ngan pampers dia lg..:)

must be a great daddy u will b yang..i can see dat..;D
hehehe..looking forward nak bw si comel ni kuar lg..:)..bile anta balik malam td pon tamau lik..siap sempat salam cium pipi lg ngan ninie..:)

i love them..
as much as i love their UNCLE...ehh ACU laa yang..;D

9 comments:

  1. da wedding sgt gempak!red hot!
    da flower girls comel2!

    ReplyDelete
  2. Bulan Dilangit Osaka BiruDecember 21, 2009 at 1:42 PM

    wow..bestnye.. have fun with si kecil n... ehehhehe...
    dah lama nak cakap.. tpi segan..
    kamu.. kamu... sangat cantik... seriuss.. suka tengok pic kamu

    ReplyDelete
  3. memang best gathering dia orang tu rasa macam nak joint tapu tak boleh la pulak....sha nanti kamu bergathering ngan pakcik ajer la

    ReplyDelete
  4. pegi kenduri kawen lagi best... makan free.. hehe.. next gath insyaallah akan menyusul.. hhihihi.. tq.

    ReplyDelete
  5. cantiknya pelamin..berapa agaknya wang dibazirkan utk jadi raja sehari?

    http://paksuu.com

    ReplyDelete
  6. cantk je tu tema merah putih...
    sis bl lgik..hu3

    ReplyDelete
  7. amboi2. sudah terserlah naluri kebapaan nye tu!!

    ehem.. ehem..
    bila lagi?

    ReplyDelete
  8. aah...jen g melake...

    g mid velly ke.....hhuhu

    balas balik..haha

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا