Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, February 24, 2010

InI BuKAN FAiRY TaLE tAu...

salammmmmmmmmmmmmmmm kawan2 ninie semua...
alhamdulillah..tarik nafas panjang kejap nie..hehehe..lama gilos kan ninie x berblogging...:)
windu sama semua tau..ari2 online blogwalking ke tempat kawan2 tp jari jemari masih berat nak menulis..
ninie masih di sini..di bumi Malaysia lg..umrah kami terpaksa di tunda coz VISA MY LIL SISTER masih belom diterima dari KEDUTAAN ARAB SAUDI n lagi sadis..MAMA OPERATION AGAIN!!!!...

but alhamdulillah mama is getting better walaupun masih lg di tahan di wad..pada kawan2 yang doakan kesihatan mama..terima kasih ninie ucapkan..moga Allah je balas budi baek kalian..:)..amin...


da gud news is..KAMI insyaallah akan berangkat Menunaikan umrah hujung bulan 4 nie..ayah call pg tadi..my sis visa da diluluskan dan sekarang cuma nak bg mama btol2 sehat dulu baru leh ke sana..ini rupanya hikmahnyer adik ninie x dpt visa..sbb mama kurang sehat ni..patutnyer sabtu semalam kami da fly..tp visa my sis x lepas2 juga...


so sunday we bw mam ke hospital..xray . ultra sound coz demam dia almost 40 degree's..rupenyer ovari mama bengkak..n shoot kena tahan wad on sunday last week...petang tu pukul 6 ptg mama kena operation n sudden masa operation dr called to see ayah..OVARI MAMA BENGKAK N MENANAH together with APPENDIX..so OVARI N APPENDIX mama terpaksa di buang untuk cegah dari bahaya...
ALHAMDULILLAH operation tamat lepas 2 jam..PERTAMA KALI dalam hidup ninie..i've been intoo OPERATION THEATRE..sgt menakutkan je kat situ..kena salin pakaian semua tuk tgk mama..

ni waKtU SEhaRI lepAs operATiOn..StIlL Lg KENa WAT dIAliSis..Tp SEJam B4 NAK aBES KENa StOp Coz MAMA kTAe TgN dIA sakIT!!..sEE darAh MAMA BerSEpah Atas LAnTAi???LAstLy DARaH mamA Tu BUANg McM tU je Coz da JD lenGkoNg..DARaH terLAlu PEkaT!!

sebak dlm hati ni tuhan je yang tau bile tgk ORG KESAYANGAN ninie bertarung nyawa..lemah sgt mama dat time...ninie masuk je dia tgh mamai2..air mata mengalir je kat mata dia coz sakit yg mama rasa tu masih ada..

hopefully mama sehat..jdnyer cuti ninie yg sampai 10 hari nie..lepak wad je laa teman mama..:)..alhamdulillah mama pon makin sehat da...sok lusa da bleh kuar wad dah...thanks tu Mr.B sayang saya tu yang susah payah carikan mama IKAN HARUAN kat Pasar Selayang..semalam 4.30 pg B da pegi pasar tu carikan mama ikan haruan coz kate org ikan tu baek untuk luka pembedahan..mekaseh sayang..

ari2 laa sayang saya tu berkampung kat Shah Alam hospital tue...siap belikan mama air kotak laa..macam2..semua B sediakan...peusing dari Pasar Chow Kit ke Pasar Pudu jam 4.30 pg carikan IKAN HARUAN...

6 comments:

  1. setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya...semoga mama cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. so sweet ninie and ur dear..
    takpe dear.. ur mom pasti akan sembuh dan sihat seperti sedia kala lepas ni.. nini jaga mama baik2 ok lepas nie.. hopefully nini dan family dapat mengerjakan umrah dengan baik hujung bulan 4 nanti k..

    miss u darl.. ^^

    ReplyDelete
  3. Semoga mama..ninie cepat sembuh ..

    ReplyDelete
  4. semoga mama nya cepat semboh. Amin..

    Selamat menunaikan umrah juga..

    ReplyDelete
  5. Insya-Allah Mama awak akan sembuh... Saya doakan.... :)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا