Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, February 24, 2010

saY hI tO mA nEW E71..teNkIu Mr.B...;D

sAY Hi To My NeW NOKIA E71..:)
teNkIU YANg FOt NEW hP ek...HEHEHe..so terUja WItH da NEW pHone..

LAsT frIdaY mR.B gOt It FoR mE..:)
me Ek DEAr...HEHEHhe...bLAcK sAme lIke His CAr!!!
I lOve BlaCkIE..smArT n ELEgANt!!

BALiK KEJe lasT fRiDAY B dRop bY kat umaH..lepAK MAKAN malaM..maCAM bIAsa nIniE masaK dInNER DIa..TUp2 B cakaP.."yaNG i Ada LAgu baRU..cUbe u CAll I YANg"..HAAa cam pelIK je..SEBeLom Ni dapAT LAGu PAPe B BGtau je...:)

SEKalI dGr rIngToNE cam laiN mcM JE...;P
siAP sUh Buka POrcH beg Dia Chek LAgI..RuPENyer Got A new PhOne For ME..hahahA..LOve U laa B..HEHEHhe...

siAP leTAk "MYLOVER" lG as My NamE...wawawAWa...daLAm HAti ADA bUnGE laa U nI B..HhhaHA...TenKiU ye YANg...;D.tp kanNNN..NInie X pANdAi GuNE..hehehhe..jaDiNyEr NiniE naK mR.B gUne Lu Then TEacH me HoW...:)..gERaM je Mr.B..hehehhe..DA beliKAN FoR sUpRisE tP xREtI gUne..:)..

NinIE nGAH TGk "Na O mEI" Ni..NAK Buat haShbRown..KANg Mr.B lIk KEJE nak makaN..:)
DAAAA semUA....ENJoY Ur DInner Ok..
AlHAMduLilLAh MAMA dA kUAR wad ARiNi...:)

ANywAy To MY best FRieND MISS NUR AZWA AZIZ..selAMaT suDAA bERtUkar sTATus...SEKaRANg Da Jd TuNANgan Org Jd JgN nakal2 oK...:)...dOranG engAGE oN dA 14Th FebRuARi

N Too..ENCik HADI mY fREn Ni POn Da Jd TuNANgan Org PADa 13 fEbRuari..TAhnIAh To BoTh Of U oKAY ...:)

13 comments:

  1. alahai bertuahnyee ninie..
    qah belum pernah merasa lagi hadiah mahal-mahal gini..tapi nak kawen ni banyak juga hadiah dapat...

    nak juga merasa handphone gitu.. takpe one day...

    ReplyDelete
  2. waa...syoknya bf die belikan fon baru...
    tak tahu guna..meh pas kat kite kak..
    :)

    ReplyDelete
  3. he he aku kena baca pelan2 nak cari space between word --> kau sihat ke ?

    ReplyDelete
  4. Wahhh seronoknye dapat HP baru... Saya pun suka dengan E71... Nampak elegent.... Nak satu boleh...???

    ReplyDelete
  5. swonok laa sayang..:)
    sha cemana?home sick lg ke?

    ReplyDelete
  6. dear..pasni mesti rafiqy beli tuk qah ape je yang qah nak tau dear...:)


    ninie pon nak bg wedding gift juga nanti tau..jgn luper bg kad ye...hehehe

    ReplyDelete
  7. heheheh
    akak x pandai gune hp canggih2 ni kupu2...:)

    cap ayam pon xpe janji bleh sms n call suda...canggih2 ni x pandai laa gune...sian akak kan..hahaha

    ReplyDelete
  8. alamak ye ke caluk??
    sowi laa pasni ninie gune tulisan yg biasa ek...:)

    sehat alhamdulillah..
    how business??

    ReplyDelete
  9. nak satu ke chill??
    kena tanya kat cik abg laaa bro...;)
    hehehee

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا