Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, February 11, 2010

saPER NAk JAdI ninIe "sPy NeXt DooR"???

Salam semua..
ngah wat per tu..saya sangat lapa nie..makan pg biskut cecah milo je!!..lapanyer saya..nak makan ape yer?mam jom nak..:)..

jap g kul 1 ada class ngaji..baek makan dulu..perut da nyanyi nie ha..:)
ape ye nak makan ni?cadang nak g makan ikan bakar kat celcom..tp da class ngaji..x sempat laa plak nak ke sana...g PNB Darby Park je laa lunch...

sape nak jd ninie spy next door?hahahaha..sila angkat kaki..:)
hehehhe..malam td ninie g Mid ngan Mr.B..watching SPY NEXT DOOR!!
best giler tau..kelakar sangat tgk si comel2 tu ngan JACKIE cHAN

sgt suker tgk citer jackie chan..korang suker x?x penah terlepas sume muvee jackie..tp skang dia da sket older kan..aksi pon x seganas dan sepantas dulu da..tp still da best!!!..:)..aksi dia sumer real..x men laa stuntmen2 kan dia..;p

so..korang g laa tgk..ntah2 kat umah kite pon ada banyak spy x bertauliah yg sebok nak tau hal kite kan..kire kanan ni mesti laa banyak kan SPY2 X BERTAULIAH nie..:)..pape pon citer ni mmg enjoy!!

3 comments:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا