Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, September 12, 2012

A DAy WIF qiQIb..;D

salam...
abaikan wifey yg semakin mengembang ni ye..hihihi
asek makan je mana x kembang kan..:)

tu dinner kat Fish Manhatan ngan hubby sempena anniversary kawen last week
heehhe..mengidam nak mushroom soup..cik hubby bw laa makan sini..
dapppppppppp ooooo...;)
kenyang giler..:)


ahad lepas ni laa xtvt kami..pepagi ibu ngan ayah qiqb ni da sms kami ajak dtg lunch umah ye..:)
saya laju je laa sebab da 4 bulan x jenguk si bujang saya ni since preggy aritu..
kes x larat duk keta sbb pening laa ni..x bergerak ke mana pon awal bulan dulu..:)


ingatkan dia xnak da ngan kitorang tp sampai2 je menyegih2 da memanjat ajak main..:)
gigi pon da byk si bujang ni tau..comel je..asek gelakkkkkkkkk aje..
tido x nagis..bangun tido x nanges..bagus btol!!:D

Dia duk manjat unclenyer nak amek hp..:)
pantang nampak henpon..:)


x sabooooooooo nak maen ngan bb sendiri
insyaallah hehehe..:)
last monday chek up..
da 18 minggu da alhamdulillah

bb pon membesar dengan cemerlang..:)
da rasa da kickin2 dia yang lemah gemalai tue..:)
geli je heheheh...

papa dia laa excited kan..sengih je muka tgk scan last monday..:)
nampak bb gerak2kan tangan n kaki da..alhamdulillah..;D

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا