Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, September 11, 2012

Doa SELaMAt Cum Open oUSE raYA 2012...;D

salam semuaaaaa....;)
sonok btol bile cuti dari jumaat sampai senin ni kan..hehehe
tp keletihan masih terasa lg..
pinggang lenguh sume cukup..:)
wifey dgn master chefnyer..hihihih

sabtu lepas
8 September 2012
kami buat kenduri doa selamat cum open ouse sekali kat kelana jaya..
tu yg jumaat da cuti nak tolong mama ayah masak n preparation umah..:)

alhamdulillah doa selamat berjalan lancar jam 12 tghari tue..:)
buat doa selamat sket sempena kandungan ni n adek nak bertukar ke Kuching..:)
x lupe juga untuk kedua orang tua kami..
mama ayah mertua insyaallah tahun ni akan ke Mekah..alhamdulillah..;D

jumaat tu da tido sana..ptg tu da pegi beli ayam n sumer brg2 nak masak ngan hubby n ayah mama..
ptg tu cuci ayam..malam tu buat spaghetti, mashed potato sume laa..
pg tinggal nak perap ayam by master chef aka cik hubby n mushroom soup, coleslaw and bread jer...
my auntie dtg bwkan nasi goreng cina yang enak..hehehe

 Menu:
AYAM BBQ BY HUBBY
MASHED POTATO
MUSHROOM SOUP
BREAD
SPAGHETTI BOLOGNESE
BUAH2AN
NASI GORENG CINA
COKLAT KEK
KUIH RAYA

 tahun ni hubby tambah ayam..:)
tahun lepas kami buat bbq dlm 12 ekor je..tahun ni 20 ekor..:)
alhamdulillah jam 6.30ptg sume settleeeeeee..hehehe
syukur...;p



 ramai btol tetamu yang datang...
kawan ayah..mama..hubby..:) n me sume dtg..:)
sampai ke mlm da abes open ouse pon kawan ayah dari kuala selangor sampai...:)


 ngan si kenit Rizqy yang baru 2 bulan..:)
coeml sangat..:)..berat da 5kg..:)
da pandai nak berborak plak tue..:)


 kengkawan hubby sume dtg gak..:)
seb baek laa ada hubby yang ringan tulag nie..sume dia settlekan..:)




 semua pakcik2 makcik2 pon mmg tggu air tangan hubby je yang bakar ayam..:)
orang lain dorang tamau..;D...mmg hubby je laa yang jaga bbq ni ngan adek lelaki saya..:)
tengok tu..bau dia je da semerbak 1 taman..;)




alhamdulillah majlis sebelom maghrib da selamat..
siap kemas sumer da..:)
balik mmg patah pinggang hahahahha
punye laa lenguh pinggang turun naek tangga kat umah mama
mmg exercise btol ninie..;D
LEGA SUME DA SETTLE..

4 comments:

  1. sedapnya ayam bbq u. nomnom terer husband u buat

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah iieta..:)
    rezeki tetamu..:)

    ReplyDelete
  3. dia je pandai buat yang..kitorang tukang makan aje.:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا