Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, September 6, 2012

BeRaYA UmaH in laWS..:)

Salam,
:) syoknyer tgk air yg biru ni kan..:)
haa ni xtvt kami weekend lepas..mmg xtvt memenuhkan perit jer
hihihih..ni kat umah abg ipar kat D'Rimba Apartment, Damansara
pegi beraya sambil berenang2..;)


 lil papa ni mmg suke bab berenang nie
pepagi da bangun bersiap g umah bangah sbb kami janji da ngan anak2 ni nak bw dorang g berenang..:)
dr pagi sampai 12 tghari dorang duk berenang..naik kecut2 jari jemari sume..:)

  then ke Sg Merab, Bangi pula ke umah kakak ipar no3..;)
beraya sana plak..:)..dengan kuih raya..dengan satay kajang..makan sajee hehehe

 ni pulak da same day..beraya umah kak long plak..:)
open ouse kami adek beradek jer..:)
bbq beb...:)..ayam bakar..sosej..jagung bakar..tiramisu kek..bihun goreng sume ada...:)

 memang makan sampai pengsan..dekat kul 1 pg baru lik umah kekenyangan n kepenatan..:)
tp seronok dpt berkumpul beramai2..:)meriah jgn ckap laa kan..ngan anak2 buah 9 rang..mmg riuh laa umah kak long mlam tue..:)


 xlupe gak sesi main mercun n bunga api..:)
budak2 laa yg menunggu xtvt ni kan...

 ni sume lil papa yg jaga ngan abang2 ipar..:)
kitorang yg ladies ni

6 comments:

  1. tengok air pool tu rasa cam nak terjun skali hehehehehe...

    best nye ber-bbq sis...
    memang enjoy aaa sis....

    * sis, mould fm tu leh jer beli kat jusco, toy'r'us....

    ReplyDelete
  2. raya ni i tak jumpa lg sate tau huhu. comel je u. alolo

    ReplyDelete
  3. best kak, ikot hati nak terjun sama je hehehe
    oo kat jusco ada jual ek..nak cr laa

    ReplyDelete
  4. wahh! dh peknen ke? congrats..
    dh lama tak dtg sini.
    ;p

    ReplyDelete
  5. aah wa..:)
    mekaseh...pasni kamu plak ye..;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا