Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, June 5, 2008

..MinYAk..oH mInYAk...

HoT tOPiC FoR tOdaY..;P
Not only for me tapi untuk satu Malaysia babe...giler...giler...memang giler wehhhhhhhhh...
bleh nangis ini macam maaa...

Harga petrol di negara ini dinaikkan sebanyak 78 sen seliter kepada RM2.70 seliter berkuat kuasa HARI INI...wahhh..wahhhh...senangnyer hati mereks yer menaikkan harga...bagi yg senang xper..tp yang kurang kemampuan tu???x giler babe................

wut a world were are facing huh????wat to do kan...they have a rite...bukan main suke2 jer naikkan price pun..walaupun PM kater kiter masih pemegang harga terendah di Rantau Asia...;p

Thanks la PM...

WANNA HEAR A STORY???hehehehe..bout us malam tadi..minyak punyer hal..;)nasib bee aku x naik minyak jer...hahahahah..semalam laaaa...lik keje ptg to aku lik ngan bee..satu hal la jalan jammed..;p..KL kalu x jammed bukan KL laa babe kan...hahaha...

so macam biasa, lik umah laa ptg tu..kl plak ujan giler lebat ptg smalam..lagi la teruk traffic...sana sini jammed sajer...bee aper lagi...menyanyi2 laaa dia lam keta...konon2 nak ilang tension la tu...;)

aku da naik pening da ngan jammed2 nie ha..sampai kat Jalan Duta bee suggest g jalan Mid Vally jap..alang2 yer kater "kiter pun da lama x g shopping b"..;p..to la to..so we decide to go to mid la jap...jap x jap lama gak la..

g survey barang yang yer nak sangat tue ha..;p..then g li barang dapur kat Carrefour plak..naseb baik x jumper ABG NGAH cam kat TESCO DAMANSARA smalam yang...heheheh..kantoi lagi tie...;)..so then we decide laa meneruskan perjalanan lik umah plak...

budget tak nak lalu Federal laa coz jammed..rupenyer lalu dalam lagi jammed...al kisahnyer kami nak isis minyak kete..pergghhhhhhhhhh...traffic light plak rosak...bersimpang2 la kete tgh jalan nak tunjuk terror...;p..masing2 xnak kalah..sumer nak jalan dulu...aleh2 sumer sangkut tgh jalan...huh..."SUME BERENTI SAPER YANG NAK JALAN NIE'',...hehehhehe.bee....beee..;)

bee aku pun tunjuk terror la plak malam tadi...ngan selumber badak dia turun keta g JADI POLIS TRAFFIC JAP JAGA JALAN DEPAN...;P..heheheheh...sayang aku nie kalau angin mau terbalik keta2 tgh jalan tu kang..aku da cuak jer lam keta...

dipendekkan citer ngan machonyer laa bee aku nie g suwuh abg cino depan ni undur sket...mamat to pun ikutlaaa....haaaa...kan senang...sumer dpt jalan...;)..siap dapat sorakan gemuruh dari driver keta blakang lagi..."CHAYA AR BRO"..hehehehehe..denagn bangga jer muka pak cik akunie masuk keta..senyum sampai telinga...

haaa...tu baru citer kat trafiic tue..;p..so ni citer nak ke pam stesen plak kat KJ nie ha...bukan jauh pun pam ngan traffic light nie ha..supposely x sampai 10 min pun..tapi nak tau baper lama aku n bee nak sampai ke stesen?????haaaaaa...2 jam lebeh siottttttttttttt...

giler wehhh...aku ingat nak lik raya tadi...rupenyer coz minyak naik harga babe..adussssssss....tension jer..punyer laa kami duk melepak tunggu turn nak ke Petronas tue ha..tup2 teksi uncle depan kitorang rosak la plak wehhhhhhh...ya Allah...sabor jer la BEE...;P..kan???

aku rasa dalm 30 tapak langkah aku....lebih kurang 15 tapak langkah bee sampai la kitorang kat Petronas tue...hahahahah...wat a life la malam tadi bee..;)...dekat2 nak sampai...PETRONAS ABES MINYAK!!!!!!!!!!alamakkkkkkkkk...lampu minyak da kelip2 weiiiii...hehehe...

ceh bee cover tension menyanyi plak lam keta...;p..siap berborak ngan pak cik motor parking tepi jalan...;)..adus sayang...sempat to berkenalan jap..ntah saper sumer di layannyer...thanks GOD la sebelah PETRONAS sengal nie ader SHELLL...

Finally...yahhooooooooooooooooooooooo...dapt isi minyak full tank malam tadi...hehehehhee..to lah al kisahnyer minyak kaeta kami malam tadi...sekian wassalammualikum warrahmatullahhiwabarokatuh...;P

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا