Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, June 6, 2008

..To SiR wIth LoVe..


im in a very blessed friday...;p

pagi tadi join bacaan yassin kat office...actually tiap2 minggu pun macam tue...cuma arini istimewa coz DIA pun join sama..;)


first timer la bagi DIA...aku???x terbilang da baper kali nie ha...arini aku pakai baju kurung biru..hehehee..da macam lagu raya tu plak...hehehe..


owhhhhh...yer watkan breakfast pagi nie...tapau mam sama...;p..thanks bee....nak mam tp ader mam pagi kat opis already jadi kami makan di sini saja...tghari nak g mayang jumaat lak...hurrmmmm....


bos xder nie...meeing kat Putrajaya after jumaat td...hepi go lucky ler nie...;p...

we goin to MCD lunch time..actually aku lepak ngan ex-officemate aku...MISZ BAL...

lunch ngan dia..pas mayang baru bee dtg join kitorang sama...


1st time Bal jumper ngan dia...he's taller Bal kater....hehehehe..;p..yup..but Bal da gud things is he loves me...rite...thanks for the treat..;P..I see u there in a new place k...gonna miss u so much..;)


Saya amat tidak bersetuju dengan prejudis buta terhadap bangsa lain selain bangsa kita. Melayu terhadap Cina atau Cina kepada India atau mana-mana bangsa sahaja kepada mana-mana bangsa yang lain. Tuhan jadikan kita lain untuk berkenal-kenalan, bukan untuk bermusuh-musuhan. Tuhan juga menilai saudara atas takwa, bukan kerana saudara Arab atau Melayu.


Ini fakta daripada AlQuran, bukan cakap-cakap untuk Maulidur Rasul sahaja.


Prejudis banyak kali buat kita nampak 'kuman' di seberang laut, buta 'gajah' yang di depan mata. Salah orang dicari-cari, salah sendiri biar sembunyi, usah dibaiki


Bal...she's juz like my sister..;p..da beautiful one...;)

even we are not in a same religion..i like her from da 1st momenth i saw her..LHAG was da best place...but no so best as here with HIM..


LURV U BEE..;P


No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا