Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, November 2, 2009

..AKU PuaS ini MalaM..;D

hehehhe
tajuk macam gampang kan?
hahaha..tp itu hakikatnyer beb!!!..sila tepuk tangan laju2 shafinee....;p


upppsss...selamat malam semua sahabat2 blogger ku...da makan malam da blom?ninie da...baru pas jumpe my dear..jumpe depan umah je jap..b anta paper n ninie anta makan malam dia juga...ujan2 ni balik keje mesti lapar kan....;)


korang x kan laa x lapar ujan2 ni kan?
lagi balik keje..mr.b ninie ni ari2 balik keje mesti kami jumpe walau setakat depan umah je...singgah!!!hehehhe...mesti jumpe!!wajib kalau xde hal lain yang menganggu laa kan...;p


arini ninie masak!!balik je keje terus ke dapur tanak nasi n potong bw bagai..siapkan bahan2 tu masak makan malam mr.b n famili...;)..ayah amek mama kat shah alam..coz esok mama dak mok saya masuk wad..kena operation...ketumbuhan dlm perut..doakan kakak saya kawan2...semoga pembedahan dia berjalan lancar esok!!!amin


ninie buat nasi goreng malam nie..;)..together dengan kacang botol feveret mr.b goreng bercili!!enaks!!ujan2 kan..makan nasi goreng mmg enak!!!xpayah lauk lain yg berat..ini sudah mencukupi untuk melihat senyuman di wajah mereka yang tersayang!!hahahahaa

ayah buka je pintu umah dari bawah da jeirt..''along masak ke?"heheheh..ayah ku au je anak ye ni masak..:)...terus ye tukar baju n amek pinggan...;p..seronok bila tgk sume makan td...selera sekali masing2..mama adik angah!!..kepuasan terserlah bile abes licin mangkuk nasi goreng ninie..last2 ninie yg sepinggan pon x makan...:)..jd kenyang perut ni bile mereka makan ape yg ninie masak..perut yg lapar ni pon jd kenyang!!..serius beb!!!...;)


mesti laa kan..kalau x kan laa my dear sms bile ye sampai umah tadi kan??

"uMAH DA..TO yG i SAyang U tO..TaU je i LAPAR da TAPAUKaN..tHANks.." HAHhahA hati ku berlagu riang!!mesti laa saya tau kalau x ape guna ada saya kan?..;)

kadang2 x perlu terlalu meminta..x perlu juga sentiasa jd penerima...asalkan kamu tahu..:)..cukup!!titik!!noktah!!!

13 comments:

  1. memang sedap ok! nasik grg cmtuh...halamk....lapar dah.....nasik belom masuk nih...maggi sjer

    ReplyDelete
  2. pakcik nak panggil kamu cinderella la pasal best baca blog kamu nie walau kadang kala tak berkesempatan nak komen, ada banyak gambar dan warna warnie...

    ReplyDelete
  3. pakcik nak panggil kamu cinderella la pasal best baca blog kamu nie walau kadang kala tak berkesempatan nak komen, ada banyak gambar dan warna warnie...

    ReplyDelete
  4. fiq jgn makan magie selalu sgt dik..x elok tuk kesihatan..:)

    ReplyDelete
  5. cinderella??
    dai tu lawa sgt laa pak cik..:) x sesuai ngan ninie nie...

    cerita kegemaran ninie tue..;p

    ReplyDelete
  6. sdpnya mkn nasi goreng pg2...
    lapar la plak..

    ReplyDelete
  7. hee~ sabtu hari tu pUn qah masakkan rafiqy nasi goreng hee~

    ReplyDelete
  8. sedapanya nasi goreng..len kali tapau utk kty gak ye ..

    ReplyDelete
  9. nasi goveng spec pun reti..
    reti beli..wakakakaka

    ReplyDelete
  10. tau xpe akma..:)
    memang best pg1 makan nasi goreng..feveret ku tau...;)

    ReplyDelete
  11. ye ke qah?nak rasa sket laa...hehhehe..;)

    ReplyDelete
  12. to ar nak sgt2 bg kak atty rasa tau!!

    nth cukup rasa ke x?;p

    ReplyDelete
  13. hahahahha...spec memang tau...xpe ti dtg kl mesti bg spec rasa punyer n.goreng ninie!
    ;)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا