Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, November 3, 2009

..idUp AkU SkaNg..

nTAH LAaa.. akU pUN tak LeH naK deScRiBe BetApa baHAgia Nyer IdUp Aku skaNG nIE...adER oRAng sayaNG..blEh SAYanG oRaNG...HeHEHEHeE...
BahAgiA taK...aKU raSA IdUp Aku MAkiN TeNanG..taNPA PeKikaN sUaRa2 yANg MEnyeSAkkaN TeLinGA SuaTU maSA dULu..


Eeeee...seRoNoKnYer iDuP aKU skaNG...:)..lIfE Is GrEaT waLAu taK PunyA hArtA yNg MEliMPaH rUah TApi Aku baHAGiA deNGAn cAra Ku.. BAhaGIAkaN OranG pUN wat aKU BAHAgIA JUga...KOraNG BAhaGia X skAnG ni?

kWAn2 HArta Aku YANg BerhArga...taPI Ader SEsUtU lAgi YANg paLINg beRhaRga DALm hidUp Aku nie...HAhahHAha... KAwaN bIA bERIbU beb..BERKaSeh Bia SAtU!!kan??bToL x?

IdUp XkaN pERnaH sUSaH melAinkaN sUSaH TuE KiTer YANg caRI seNdIri...dAn REzEkI pUN taK daTANG beRgOLeK kaN...daN jaNAGn PerNAh LupE dIrI..
X gunA bERpURa2 TaK BerLAKu Aper2 SEdaNGKAn jiWA MerAna MemBerONtaK MenYAksIKAn KeBAhaGIAan oRAng LAIN..

pEtaNG nI akU naK ke sHAh ALAm..KE hOSPiTAl..MAma daK mOk N sI keniT saYA MAsUK WAd Pg Nie..KENa OperATe lA AKAk SAya NIe..Dia KENa FiBrOiD!!!raSAnYE orG pOmpUAN sUME tau fIbRoID ni SAKit APe KAN?HAraP2 pemBEDaHAN AKak Yg sedaNg bERJalaN nI berJALAn LAnCAr!!Doa kan yE kAwAn-kaWAn MoGA MAma Si KECiL nI cepAT semBuh...AMiN..cIAN ye kecIK2 mama DA masuK WAd!!

LeTAkkaN aKAl Di dEpaN naFsU...jaNGAn bERkaTA2 TAnpa Suara..
LiStEn WiTH YouR eYeS n TAlk WiF uR EaRS...
BerSyukUr DeNgaN aPE yG kamU mIlIkI!!
dAn KuraNgkaN laa hasaD deNgKI daN iRi hatI tUe...;)

10 comments:

  1. kak sayang~

    moga kamu ceria2 selalu kak~

    ingin lihat kamu bahagia~

    pelok2~

    ReplyDelete
  2. sem0ga kebahagiaan ini kekal...
    insyaallah

    ReplyDelete
  3. pelok2 kamu juga sayang..:)
    kamu pon akak nak lihat bahagia dik!!

    xoxo..;D

    ReplyDelete
  4. ALHAMDULILLAH amin sha..;)
    moga bahagia bersama kamu juga..:)

    ReplyDelete
  5. tenkiu spec..:)
    operation berjalan lancar tp akak masih dlm kesakitan jdyer doc tambah ubt tido bg dia lena...

    ReplyDelete
  6. betul tu.. berkawan biar seribu, berkasih biar yg satu (perempuan), berkawen biarlah berempat (utk suami yg baik).. jgn marah yer..hehehehe...

    ReplyDelete
  7. semoga bahgia kekal selamanya dihati..

    ReplyDelete
  8. Yup..kT Bahagia dgn ape yg kT ada skrg..kT bsykur sgt2..
    dan lebih2 lagi bsykur btemu soulmate yg mEmahami..

    Kt doakan akak pn akan bbhagia hingga ke akhir hayat ye =)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا