Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Monday, November 16, 2009

" a picture tells a thousand words"

SALaM sEMua
selAMAt Pg Too All My MANja2 caNtek2 frEns kat SIni ya..x LuPE gak tO aLL mUmmY2 VoGue N leLAKi2 MAChO kat lUAr tU taU..:D

nI niniE nak MAsUK CoNteST CiK bUlaniTuAKU..hehHEHe..lG 2 ArI nak tUTuP da YanG oIi..;P..siLA2 laa CEPaT2 oK..hahahHA

ok... ni pesanan last penaja tu ye

sila PASTIKAN pic anda tu mengikut tema a picture tells a thousand words korang kene paham dan selami maksud tema ni.yang ni korang kene betul2 alert......cuba take 5 minit n pkirkan maksud tema ini.
kalau nak join contest ni sila menjadi pengikut dia ye,, senang nak jejak korang nanti...
pastu.. bila dah letak pic kat blog korang sila roger dia.dan tinggalkan link.



19 comments:

  1. jaunnya ninie merenung laut tu ..apalah di pk kan tuh

    ReplyDelete
  2. erm beta xbape nk paham..haha..biasela new c0mer kan..

    ReplyDelete
  3. jelesnye tgk ninie kurus huhuhu
    takde kena mengena ngan entry ni hehe

    ReplyDelete
  4. cantik semua gambar-gambar ni ninie heheh.. qah sukee...

    ReplyDelete
  5. ingat nak masuk jugaklah contest ni. hehe.

    ReplyDelete
  6. Bulan Dilangit Osaka BiruNovember 16, 2009 at 2:49 PM

    haii ninie..
    thank ye sebab join contest
    bulan ambik pic yang kat pantai tu..
    cantik..
    apa2 hal pun sila update ngn belog bulan ye

    ReplyDelete
  7. pk orang seberang laut tu kak atty..;D

    heheheh
    akak sehat?

    ReplyDelete
  8. heheheh
    xpe anne slow2 blaja..;D

    contest2 ni mcm kite g page org t then kite join laa contest ape dia buat tuh..;p

    ReplyDelete
  9. hehehe
    dulu ninie gemok n sgt x lawa kak...hhahah..skang pon x lawa jer...;p

    ReplyDelete
  10. hehehhee
    pak cik ni kan...;D

    BKN X SEMPAT LAAA
    X JUMPE LANGSUNG hahahhaha
    majuk kawan ninie baca kang tau..;)

    ReplyDelete
  11. cantik ke dear...:)
    mekaseh..hehehehe..;D

    ReplyDelete
  12. eyena g kat page BULAN..;D
    situ ada instruction...;p

    ReplyDelete
  13. jom laa kak reen ramai kan participant..;D

    ReplyDelete
  14. owhh bulan..;D
    hehehehe
    mekaseh dear..ti ninie g sana lg ye..;D

    ReplyDelete
  15. cookieeeeeeeeeeeeeeee..;D
    comel ke??
    hahahah
    kamu laa comel laa dear...;)

    ReplyDelete
  16. hahahha
    spec memang tau!!

    contst ni kena letak wajah sendiri laa bro..;D

    hehehe

    ReplyDelete
  17. ada contest...spec pun ada pix spec je....leh join x??

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا