Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, April 7, 2010

mEreKA DuNia SAYA..;D

a family
like no one can see
a family
everyone wants to be

family love
comes from above
family love
is softer than a dove

family means a lot
life will never rot
family means a lot
u will sometimes get caught

a family loves you for you
and you love them very much to
a family means everything to you
without them u wouldn't know what to do


alhamdulillah
arini masih di beri kesempatan bersama kamu dan dia dan keluarga..:)
da makan pagi belom nie...
keluarga..nak citer pasal keluarga arini..:)...best kan punyer keluarga bahagia..syukur masih ada mereka tuk harungii hari2 mendatang kan..bahagia memang ninie sangat bahagia..walau siapa dan di mana mereka keluarga saya..

malam td ninie bw famili kuar makan malam..treat then well malam tadi..semua sempena surat kursus yang ninie dapat kelmarin..alhamdulillah..minta2 murah rezeki tuk kesana..:)

KURSUS TERAS PETUGAS HAJI 1431 HIJRAH/2010 MASIHI


insyaallah kalau ada rezeki..dan nyawa saya masih panjang nakke hujung tahun ni insyaallah ninie akan ke Tanah Suci sebagai petugas Jemaah Haji tahun nie..amin..doaku di makbulkan...

tu yg bw mama ayah dan adik2 makan malam semalam..:).awal2 ayah da panggil ninie "hajah"..hehehe..mudah mudahan yah..ade rezeki...so start next week ada kursus ni SEMINGGU beb..lama kan..:)..mesti best agaknyer nie..tu yg lama...

balik tu sempat borak2 n gelak giler2 kami adik beradik lam keta..da laa tyme tu ujan lebat..kebetulan ayah citer tentang kami masa kecik dulu..:)..seronok sangat dengar..hehehe

to my dearie B..kamu juga penting buat saya..sebab kamu sebahagian dari keluarga kecil kami ini dear..:)..x lama lagi insyaallah..


petang semalam Sempat lg bersama dia..kami g jogging..:)..balik je terus siap ke Tasek..arini jogging session with Mr.B..:)..lama gak laa jog..b da byk kali round da pusing tasek ue..memang aman sket duk kat situ..tenang je..:p


thanks sayang for kasih dan sayang kamu..thanks for everything B..kerana memahami, menyayangi, mengasihi dan segala-galanyer..:)

7 comments:

  1. rindu family jugak..xsab0 nak habiskan paper...s0b3

    ReplyDelete
  2. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelesnya kamu dapat bertugas di sana!!!

    Aku doakan kamu panjangumur dan di murahkan rezeki untuk jejakkan kaki ke Tanah suci. :)

    amin..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..
    best tu..
    bkn sng nak dpt peluang cmtu~~

    ReplyDelete
  4. ninieeeee...waaaa,beshhnye dpt jd petugas haji kat sna,murah rezeki...aminn...

    p/s:nie kiela,kes malas nak sign in...hehehehehe

    ReplyDelete
  5. sonoknya yang...



    jaga diri kamu ya sayang...



    bawak pulang air zam zam untuk baby angkat kamu ni leh yang heeee... :p

    ReplyDelete
  6. thanks semua..:)
    sis sayang..nak skang pon ninie bleh bwkan air zam tuk anak angkat saya tu..:)

    ReplyDelete
  7. family always come first dear!

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا