Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, April 23, 2010

SyuKuR alhaMdUlILLAh..;D

MAKLUMAN KETIADAAN DI BLOG
PADA 26 APRIL 2010 HINGGA 7 MEI 2010

Perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan, saya dan keluarga akan berangkat ke Tanah Suci bagi mengerjakan Umrah pada 26 April sehingga 7 Mei 2010. Di sini juga saya ingin memohon maaf sekiranya sepanjang saya mengenali semua di sini ada salah silap dan terkasar bahasa yang pernah saya lakukan. Diharap semoga perjalanan kami sekeluarga di permudahkan oleh Allah SWT dan semoga kami akan selamat pergi dan pulang ke tanah air.


Terima Kasih.

salam,
alhamdulillah..3 ari lagi..:)
mudah mudahan segalanya berjalan lancar buat kami hendaknyer..

alhamdulillah juga buat para sahabat dengan berita gembira yang melingkari kami..syukur alhamdulillah buat mereka2 yang saya sayangi..syukur ya allah...moga segalanyer berjalan lancar buat mereka2..di lindungi dan di sayangi dan di berkati...amin..
masih ingat pada dia???
SYUKUR ALHAMDULILLAH...
akan bertambah khalifah ALLAH di muka bumi ini untuk menabur bakti pada Agama dan Bangsa..insyaAllah..
alhamdulillah perkahwinan mereka sudah sebulan..dan alhamdulillah juga kami bakal menimang "ANAK BUAH" hujung tahun nie..tahniah buat LYNN & RYS atas rezeki yang ALLAH beri buat mereka..semoga segalanya berjalan lancar...

dan pada DIA
sahabat saya nie..tahniah buat mereka bertiga..:)
TANGGAL 1 MEI 2010

akan jadi tarikh bersejarah buat mereka berdua..
syukur alhamdulillah dan minta maaf sebab saya xde pada hari bahagia kamu nanti..semoga di lindungi dan diberkati majlis kalian nanti ya..aku doakan dari kejauhan buat kesejahteraan kamu berdua..:)..amin..

to ANNE..my best buddy since dari JENGKA lagi..kami blaja sam..class sama dan alhamdulillah kami masih bersahabat hingga hari ini sebab kami BUKAN KAWAN MAKAN KAWAN..:)..kami kenal isi hati dan peribadi kami..kami lahir di bulan yang sama..cumanyer dia lahir awal5 ari dari ninie..:)..heheh..semoga berjalan lancar buat kalian berdua..
selamat melangkah ke alam PERTUNANGAN BUAT ANNE & EKHSAN..:)
KAWEN nanti aku dtg insyaallah...SELAMAT BERBAHAGIA BERSAMA DIA YANG MENCINTAI KAMU..:)
To ROSE & FAHMI..:)
selamat ke alam RUMAHTANGGA..moga sejahtera melayari alam rumahtangga..sowi beb..xdpt dtg..aku doakan dari jauh ya rose..:)

dan buat DIA MEGAT SHAMSUL & JULIANA..
tahniah atas kelahiran MEGAT JUNIOR...hehehe
comel cam ayah n umi dia..:)..tahniah ya buat both of u..semoga bertambah bahagia dengan kelahiran si comel ini..

8 comments:

  1. semoga selamat semuanya nanti ya sayang.. doakan qah cepat dapat baby tau.. hii~ qah dan rafiqy dah ready.. hee!

    selamat jalan nini dan keluarga..

    ReplyDelete
  2. thank u babe..

    friendship f0rever..

    h0pefully ur family sihat kat sana..take care!!

    ReplyDelete
  3. insyaallah qah..ninie sampai kan doa tu kat sana yang..:)

    tamau sedih2 ok..kem slm kat rafiqy n famili ya dear..

    mishh ya..
    p/s: bile nak sambung date kite aritu yang?hehhehe

    ReplyDelete
  4. ur welcome anne
    aku odakan kebahagiaan korang ok..:)

    selamat berbahagia dgn status baru...tamau nakal2 da tau...

    muah muah..:)

    ReplyDelete
  5. jaga diri ya sayang..
    kim slam pada semua :)
    owh, terima kasih buat kamu :)

    ReplyDelete
  6. sama2 ita..:)
    insyaallah akan sampai kan pesan kamu itu...

    jaga diri bebaek ya..
    makan jgn luper...

    ReplyDelete
  7. semoga selamat semuanya. Amin

    akak masuk sini, hehe..
    sempat ler baca n3 sampai bawah sekali tu, hehe.

    Seronok ye nak jadi petugas haji utk musim bakal dtg ni..

    ReplyDelete
  8. doakan utk saya...

    angah..jg diri tau..

    nape pix saya takda..huhuh

    im lost ur contact no...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا