Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Sunday, April 18, 2010

thanKS B FOR TAKIng mE thEre..:)


salam..hai semua..windu sama korang sumer tau...:)..lama kan ninie xde???hehehhe..ada kursus la beb...seminggu x layan tenet wehh...terror kan..hahahha...kursus last week memang best!!!last week kami ke taman lampu tue..arini b bw ninie ke sini plak..:)..tenkiu love...
paling lama ninie penah g..:)..alhamdulillah exam pon ok..siap ada eam tu kursus kali nie..macam2 blaja tentang haji dis time..lg2 nak jadi PETUGAS HAJI kan...byk cabaran dan ilmu nak kena timba nie...

semalam baru lik umah..thansk to my dear yg anta n amek ninie g kursus..:)..lama x jumper sama dia..windu owh..hehehe...:)

jd arini ye bw saya jalan2 makan2..:)...n arini besday aiman si kecik...;p..malam td da siap balut hadiah buat besday party si kecik tu arini..:)

ke sini..memang saya suke sekali tau..:)..thanks b..


best tau kat sini..:)...aman sgt pagi2..lagi2 paspewut kenyang makan kan.kena laa jalan2 exerciese..hehehhe..xde laa lemak bersepah2 dlam badan...

ninie memang sgt suker tgk rusa tau..nape ntah..comel!!!..:)...ni kes tgk kartun snow white laa nie..hahaha..thanks b bw g sini..ni sumer sebab mod jalan x abes2 lagi nie..hehehhe


dari minggu lepas b bw saya jalan2 je bile sampai ujung minggu..lg2 minggu ni sebab seminggu x jumpe coz ninie ada kursus aritu..;) ..last week ke i-city...best sgt...sgt cantek kan..

No comments:

Post a Comment

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا