Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, July 13, 2010

hANTARaN pErtUnaNgan Kami..;D

Salam
Selamat pagi encik tunang sayang..hehhe
Baru je encik tunang msg me..:)

Still in my engagement mood..hehehe…seronok biler da jd tunang ni..gaduh2 manja pon masih ada gitu..hehehe..ade je nak wat ye geram…heheh..sowi sayang..me love u ok..so much…

So..arini wat ape sumer?bz ke..ninie agak bz juga today tp memandangkan boss da 5 ari x masuk opishh jd agak best sikit..hahaha..bos ada course kat PD ..jd kami x bz laaa sgt kat opis nie..hehehe

Arini mau update tentang ceitera cinta dan pertunangan kami..since semalam my kazen merangkap my cameraman sudah siapkan my pic..boleh laa ninie bg kalian lihat..:)..yeah yeah..i looooooooooike okies…tenkiu En. Fariq n Lady D..:)..

DARI NINIE UNTUK ENCIK TUNANG..:)
~~DARI PIHAK ENCIK TUNANG~~

Skang kite citer tentang hantaran okies..:)
Kami berbalas 7 daripada pihak lelaki
Dan 9 dulang daripada ninie untuk encik tuning ku..:D

Tp yg dtg melebih2..hehehe..adiah dari kazen2ku yang baek hati memberi..hehehe..masing2 seronok dengan ikatan kami nie..hehehe..mekaseh x terhingga buat mereka..

YANG UTAMA
SIREH JUNJUNG
LANVIN FOR MEN..:)
POT POURI FOR OUR WEDDING ROOM..

MINI FONDANT CAKE FOR HIM TOO..;P

HIS CLARK SHOES FROM ME..:)
ANGGUR FOR HIM..:)

BRAUN BUFFEL WALLET & BELT FOR HIM..:)

HIS LEVI'S & TIMBERLAND BAJU..:)

TART NENAS FROM ME TO HIM..:)

Perlukah hantaran untuk pertunangan???
Korang rasa cemana??ninie rasa perlu sebab ninie xkan ada hantaran lagi semasa pernikahan..:)..kami amek keputusan untuk hantar sekali ini sahaja…serba satu..jd nyer waktu nikah nanti Cuma akan ada MAS KAHWIN dan CINCIN NIKAH BUAT ENCIK TUNANG shaye..:)..juga “SUSUATU” dari encik tuning buat upacara batal air sembahyang untuk shaye..;p..hehehe

Jdnyer kami bersuka ria bershoppin sakan untuk hantaran kami..mekaseh encik tunang sebab bahagiakan hidup ini..kami Cuma ambil masa satu hari untuk beli kesemua barang2 untuk hantaran kami…

Hehee..dari KL ke MID VALLEY ke SOGO ke SUNWAY PYRAMID kami cari barang2…alhamdulillah kami puas hati berabes buat hari bahagia kami nie..:).. sekali seumur idop kan..bukan untuk membazir tp untuk meraikan hari kami…alhamdulillah saya dpt berikan ape yg saya mahu berikan buat encik tunang..:)

Jadi..mari kita lihat barang hantaran kami yang x seberapa ini..;D

MY BRAUN BUFFEL HANDBAGS WIF CHARLES &
KEITH SHOES FROM HIM

TELEKUNG FROM KAK LONG SRI MANIS..

FERRERO ROCHER & HER SHE'S..

BODY SHOP BODY CARE..

LANVIN LIMITED EDITION..LOVE THE SMELL..;)

MAKE UP SET FROM ESTEE LAUDER..:)

DODOL..:)

AL-QURAN DARI KAK CHIK SRI RAHANUM..

BUAH-BUAHAN DARI IBU..

CHEESE CAKE..:)
P/S:
sO wUt Do u thiNk???
Ok X haNtarAn kAMi NiE..:)

10 comments:

  1. i berkenan gile dgn tart yg berbakul tu ngn mini fondant..jgn lupe yek bg tau sy detail ttg 2 bende yg sy suke itu..hehehe

    ReplyDelete
  2. ok la sangat2. suka lanvin n braun buffel tu. eh meh sini lanvin botol kecik tuk kak dyana. ahahahaha.

    ReplyDelete
  3. hehehe
    ye ke yang..ok..i call mama let her call auntie nanti..but you give me da details ok..ur theme caolor n u ada bekas sekali or u want sekali dengan bekas auntie..:)

    ReplyDelete
  4. mekaseh qah...kami hantar sekali je barang hantaran..no more nikah time bw brg..:)

    ReplyDelete
  5. hehehe..ye ke kak yana??
    along x buka lagi pon semua hantaran tuh..:)

    i love lanvin so much!!
    yg biasa tu da selalu sgt orng pakai..borink!!

    ReplyDelete
  6. cantik2 semua hantaranya ninie..

    ReplyDelete
  7. i ade bekas sendiri..so nnti i bg u detail ok...

    ReplyDelete
  8. ai ninie..nice to knowing you...nice blog tau..;-)

    ReplyDelete
  9. even if i'm late
    congratulations cik nini =)
    cantik hantaran tu semuanya...

    pasal budget, itu semua memang berbaloi sangat.. tak perlulah berkira sangat =) like ur style

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا