Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, July 7, 2010

nIniE & eNcIK TunANG saKaE StOrY..;D

salam
hehehe..ujan x sana?sini ujan..jdnyer biler ujan..pewut ni otomatik jadi lapa..hehhee..jd mari kite menikmati keenakkan sakae sushi..hehehe..mekaseh pada encik tunang sebab bw saya g dinner kat sushi ni semalam..sampai ke Subang kami dtg..mekaseh ye B..see..muka kegirangan encik tunang dpt mam sushi feveret dia..heheh
sangat best makan sushi..sejak dengan dia..selalu sgt dia bw saya g makan makanan jepon ni..suke sungguh dia ngan sushi..:)..skang ni encik tunang sgt laa suke makan RAMEN..:)

see..kekusyukkan dia menikmati BEEF RAMEN..hehehe..sedap babe..setelah terpengaruh dengan RAMEN GURL kat astro tue..heheheh..cowi cayang...;D..kena plak dengan hot green tea..perghhhhhhhhh terbaek wehh...;)

me??owhh sedang menikmati si kurita CIMB ..hehehe..my CHINMI my feveret..:)
enak sekali..manis2 gitu..mekaseh yang bring me here..;p..nanti dtg lg ye..coz kate encik tunang..sile biasakan diri makan pelik2 coz pasni ye ari2 nak bw tunang ye ni makan pelik2..ahhaha...;D

nak tau..sile cube..sebab saya tengah lapa nie..hehehe..kang saya makan orang baru tau!!
hehehe...arini nak g A&W sama encik tunang..weeehuuuuuuuu..rut bir float kegemaranku menanti..hehehe..;)

selaMaT menJAmu SELEra YA..
;D

8 comments:

  1. best dah bertunang ni ye=)
    drah mnis..kwen jmput tau.haha.

    ReplyDelete
  2. will do nizz..:)
    best je bile status da bertukar..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  3. amboi seronoknyer dier,
    alhamdullilah,
    dah bertukar status adk akk nie,
    hihihi...

    apapun take care:)

    ReplyDelete
  4. waa putih melepak tunang awak ni ekk...pakai BEDAK SEJUK ker dia ni....???
    hahahahahahahahahaahahahahahahah

    ReplyDelete
  5. hehehe..mekaseh kak wanie..:)
    da tukar status ni alhamdulillah...

    akak pon take care ok..jgn penat2 sgt..:)

    ReplyDelete
  6. tu laa tu..mama ye pakai kan bedak sejuk kot ni dari kecik tu yg melepak sgt putihnyer..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا