Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Thursday, April 7, 2011

~~LuNCheOn wItH ANuAR zaIn~~

assalamualaikum..:)

yeahhhhhhh arini da masuk opis..mood maseh lg ngan abg nuar..:)

hahahaha...oit x abes layan lg der lagu2 abang kite ni ha..

best gilos semalam...hehehe

syahdu dpt dengor suare macho ye nie..tp nyanyi lagu slow je laa..kalau anuar zain ni nyanyi lagu ROCK xtau laa gamaknyer jd kot mana kan..hehehe


bersama HOS anda semalam..abang bertubuh sasa FAHRIN AHMAD ni haa..kelakar giler dia ni..seronok dia jd MC...naik jem rahang ni dok gelak sakan je semalam..terasa kojap je kat SIME DARBY CONVENTION CENTRE ni haa ..;)


abang nuar nyanyi 12 lagu beb semalam..memang tangkap jiwang laa dia punyer show..gempak habes..memang suara xde tolok banding punyer laa...:)


jom kite layannnnnnnnnnnnnnnnnnnn....;D



ni keadaan dalam dewan..
semalam ada tema..bg sesaper yang nak menag BEST DRESS laa kan...:)

PINK WHITE & LAVENDER..


sume kaler dia sweet1 belaka...;p



door gift from PNB DARBY PARK selaku PENAJA show semalam nie..:)

macam2 ada...heheheh



table kami khas sebab kami join WORKSHOP di PNB DARBY PARK pagi tu sebelom kami 11 orang ni di terbangkan ke SIME DARBY CONVENTION semalam..:)


sampai2 bukit kiara di layan mcm VVIP siap xpayah nak line up2 amek door gift..hehehe..penaja siaa2 amekkan untuk kami dan iring kami ke meja...dokat je ngan abg nuar ni ha..;)


kak FAZURAH cantik manis ni pon ada..

serius lawa dia LIVE...dia pon dtg dok table biasa2 je kat blakang der..xde nak VVIP table nyer laa...salute ar beb..:D




show abes jam 4.30..then ada PRESS CONFERENCE n sesi bergambar bersama peminat..x kuasa nak tunggu laa..ujan lebat plak tuh kan petang semalam..:)..mesti lama nak tunggu..baek balik umah jumpe cik HUBBY buah hati lagi baek,..bukan dpt peluk cium pon anuar zain tuh..peluk cik hubby lagi baek..ooooops....hahahaha..;D

16 comments:

  1. Yeah semestinyr peluk cium hubby lg best..hahha..hahhaaaa....halal plak kak oiiii.......hihiiii

    ReplyDelete
  2. ehhhh2x,mcmane hubby kite boley ade kat sini,pelik tol la...ish2x.... =))

    ReplyDelete
  3. woo ramainya artis..huhu..best best..anuar nyanyi lagu apa?sedetik lebih?? nangis woo dgr dia nyanyi..haha =P

    ReplyDelete
  4. fahrin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ReplyDelete
  5. OMG Anuar Zain, Fahrin & Fazura in 1 day. Bestnyaaa!

    ReplyDelete
  6. lawa sgt dia kak atty.:)
    she is so comel rupenyer..tinggi for sure...;D

    ReplyDelete
  7. Nurul...
    cehhhhhhhh ayu, tau xpe der..hehehehe

    ReplyDelete
  8. eh kiela...:)
    hahahahha..tu laa tu cemana hubby awak ada kat sini ni yang..:)

    ReplyDelete
  9. yana...SEDETIK LEBIH kompommmmmmmmmmmmmmmmmm...:)


    syahdu beb dengar live............heheheeh
    memang tangkap leleh ooooo..:)

    ReplyDelete
  10. lya...gorgeous ooo fahrin bertubuh sasa...:)

    ReplyDelete
  11. reena,

    yup one day sume tu ada sekali..memang heaven..;D

    ReplyDelete
  12. fazura sangat cun.. yang penting makanan byk n best kan der.. huu

    ReplyDelete
  13. ok serius jelessssssssssss...huwaaaaaaaaaaa...dpt nengok face to faceee tuuuuuuu....tp teringin gile nak jmp FAHRIN....huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

    sis..kebetulan pulak..word verificatin adalah INGIN..hehehe

    ReplyDelete
  14. qah..;)
    makanan dia jgn ckp laa yang..byk gilerrrrrr sampai xtau nak makan ape..sebab tank ni kecik je..hehehe...:)

    dessert dia yg menarik tertarik..ehhehe..

    umie ni da leh mam ye?
    alhamdulillah..selera da dtg ek..:)

    ReplyDelete
  15. lalink,
    ye ke yang?IGIN ek..ehehhehe
    coinsidence laa tuh..:)

    memang best sgt dgn dorang ni kelmarin tau..:)

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا