Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, April 8, 2011

NinIE "imaGe WorKShOP'' wIF beCkY..;D



assalamualaikum,

selamat pagi sume..it's friday..yeahhhhhhh hehehe

jap je da weekend again..time is running so fast kan skang nie..:)


cuaca pon mendung je pagi ni kan?

jumaat yang syahdu jer..;D

oooo ya, ni masa class IMAGE WORKSHOP ninie before event dengan luncheon bersama anuar zain kelmarin..:)..pagi tu kami ada workshop di PNB DARBY PARK CEMFERENCE ROOM...

best sangat...workshop paling happening ninie penah join..
workshop memanjakan diri dan mencantikkan diri sape x suke kan?lagi2 ladies2 ni sumer..:)

sesi di mana kite di ajar on how to choose ur color...cara pemakaian, penampilan anda di khalayak umum..x suruh pon pakai baju x cukup kain tuk nampak cantik dan di perhatikan..:)

x suruh pon pakai baju yang terang benderang sampai silau mata yang memandang..coz like becky's say n as wut i know..BEAUTY LIES IN THE EYE OF THE BEHOLDER..;D...aite..;p

kami ada sesi di aman kami perlu mengukur badan kami sendiri..:)

untuk mengetahui bentuk badan anda sekiranya anda ini berbentuk TRIANGLE..RECTANGULAR or APPLE SHAPE BODY...;D

this is da best part, coz some people bentuk badan kt x sama kan?

masing2 ada kelebihan dan kekurangan..ada yang body atas besar bawah kecik..ada yang body bawah besar tp atas kecik..ada yang ramping mcm kerengga..THANKS GOD FOR THE VARIETY..;D


sume tu kan kurniaan ALLAH SWT.. ada cantik dan lawanya di situ..:)

just measure ur body..bak kata orang kalau nak pakai baju tu UKUR BAJU DI BADAN SENDIRI kan?bukan bile tgk orang pakai cantik kite pon beli sama..padahal bile di gayakan x kena langsung..kan da berlaku pembaziran di situ..;p

ni kena jadi MODEL MISS BECKY..sbb saya yang paling kecik dan boleh muat accecories miss becky kt nie..so kena laa berdiri depan dan jd models dia..:)..segan!!hhuhuhuhu...;D


yang bwh ni laa cik becky..shes from aziah jasmin azizul beauty consultant..:)

n she's preety too...body mengancam beb..pakaian bersopan lagi..;D...REBECCA is her name n would like us to call her BECKY...;D

My officemate..kak linda...:) mummy to 2 beautiful princess da tau..:) tp badan mcm anak dara malah kalah anak dara tau rampingnyer..;D


dis is sesi di mana kami di ajar cara bagaimana untuk menaikkan seri wajah dengan penampilan..actually CARA BAGAIMANA UNTUK MENGETAHUI TENTANG WARNA KEPERIBADIAN ANDA..Means YOUR COLOR...


warna yang mewakili diri anda..warna yang mana sesuai dengan kulit kita..:) coz we are asian people, jd most of us ni berkulit coklat, kuning langsat dan berkulit SAWO MATANG kata orang..n dat is veru true kan..:)now i know wut color i am..n nice n suit me..:)




THE MODELS..;D


THE CONTESTANT..;D



class ni memang best..

becky is friendly..classmate is superb n nice..:)

byk information bleh dpt..

melawa bkn sekar tempek make up sana sini..yang utama like US N BECKY says..

"KECANTIKAN DALAMAN TU..BILE HATI BERSIH..KECANTIKAN TU AKAN TERPANCAR PADA WAJAH"..;D..

kan??

6 comments:

  1. bestnya..hope 1 day dapat join workshop camnie~~

    ReplyDelete
  2. bestttt nye dpt g bengkel grooming,tingi nak pegi mehhhh

    ReplyDelete
  3. sue..best sesangat yang..
    berbalai bayar riban2...hehehe

    ReplyDelete
  4. akma...
    best tau ..:)
    byk je buat cam nie..:)

    ReplyDelete
  5. fuhh seronok ni. x pernah ada peluang nak join class macam ni

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا