Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, April 15, 2011

mama warded..

assalamualaikum

salam jumaat semua..

sehat?alhamdulillah ninie dan suami sehat sepenuhnya..


yang x sehat cuma mama..

again semalam mama masuk wad lagi..

semalam ninie masuk opis..hati x sedap coz mama x sehat..


9.30 terus chow minta balik dari boss..

hati x senang beb...

call mama, ckp pon da x larat tp masih xmau g hospital..


aku???

letak gagang terus bercucucran air mata laa..;(

x sampai hati dengar suara apetah lg kalau tgk mama kt mcm tu kan?


ayah..

yang selalu ada buat mama

di mana saja dan bila-bila masa saja


dia laa yang urut2 kaki mama

layan mama..x penah merungut langsung!!

syukur aku punyer ayah sebegini..

terima kasih Ya Allah atas kesabaran dan kecekalan yang Kau kurniakan pada ayah..


balik pon x bgtau mama..hubby je tau..tup2 pukul 10 sampai kelana jaya..mama tgh siap2 nak bw g spital terus..badan da panas berapi...muka da pucat lesi..


aku ni mcm batu sket tp bab2 mama ni memang air mata free je kuar..

cik hubby da kenal sgt..mama aku 1 je ada...xde dimana2 lagi ye..kalau pape nanti aku xnak menyesal x sudah..


lagi semenjak da kawen ni, da x serumah kan?hari x nampak..dengar suara je sebab ari2 call mama borak2 tanya kabar..


bias alla jumpe DR.SHAIKH mama laa..doc yang jaga mama da almost 14 tahun semenjak mama dialisis..da paham sgt perihal patient dia yang satu nie..alhamdulillah doc yang sgt bagus!!!..


semalam chek darah..x ray n ultrasound..so far sume ok..but white blood cell tinggi n dunno y it happen..so kena tahan wad semalam..semalaman aku berkampong kat sana teman mama sampai ptg baru lik..amek baju2 mama tuk 2 - 3 hari kat spital nanti..


today nak kena follow MRI..

arini nak g tgk mama lag..

doa2kan mama shaye cepat sembuh ye..

4 comments:

  1. huhuhu :(

    lets us pray for our mom...
    hopefully everything will be back as per normal..insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. insyaallah anne..sama2 kite doa ye beb..

    ReplyDelete
  3. smoga mama ninie cepat sembuhhh taw...doa byk2x ye...

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا