Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Friday, April 29, 2011

BENda-BENDA CAm NI laA yanG buat RiNDu TERlebeh Kat Dia..;D

hehehee

assalamualikum..:)

salam jumaat wat sume...

jumaat rahmat sebab pg ni ujan lebat kan?


ninie suke biler hujan..

sejuk je pemandangan

nyaman je penglihatan kan..;)

weekend da menghampiri..

jd kemana anda hujung minggu nie??

cuti panjang nampaknyer minggu ni sume kan..

waaaaaaa best ni..mesti ramai da menanti dgn plan2 bersama keluarga kan..:P


kami pon sama..

petang ni berangkat ke Melaka..

ada sukan tahunan tbg haji kat ayer keroh..

will be there dgn encik hubby ku...:)

tp hubby gerak esok jd mlm ni hubby ku ORANG BUJANG di rumah...:)

kena tinggal kejap sama wifey nie..hehehe...ni laa yang wat rindu kat cik abang nie...

RAJIN MEMASAK...kadang2 tu penant ilang bile balik keje hubby da bersiap2 di dapur..:)


bile sampai rajinnyer..sume hubby siapkan..:)

bab western mmg dia laa pakarnyer..:)

ninie cuma siapkan meja makan jer..n perut..hehehe


mlm td dating di mid valley..:)

lepak maen games kat atas kat bowling...

muvee cerita x menarik kate hubby..

jd kami jalan2 cari makan..hehehe..makan kepci kat bwh..;)

hubby bilr di dapur memang teliti..

x penah dia masak pakai sudip..

baek buat tluer dadar ke..burger ke..sosej ke..

sume maen lempar2 n terbang2 je..hahahaha..;D


kalau ninie wat gitu..mau telur dadar tu melekat kat syiling kang..

hehehe...pasni tinggalkan cik abang ni lagi..kena outstation for a week..

cian laa cik abg shaye tido sowang je nanti..;p

anda ke mana cuti panjang ni..

ninie di melaka..mau jalan2 Jonker Street sama hubby...;p

dating di sana plak weekend ni..

see u olls on next tuesday okeh..;)


take care n have a gud weekend ya..;)

6 comments:

  1. rasa untung badan bila hubby sama2 ke dapur kan sis...
    bestnya nak bercuti2 di melaka...
    take care & have fun!

    ReplyDelete
  2. beshhhnyeee,rajin hubby ninie mmasak ek...

    ReplyDelete
  3. boleh jadi husband mithali ni. memang ada gaya.

    Selamat bercuti.

    ReplyDelete
  4. rasp..mmg having fun sgt last weekend..:)

    ReplyDelete
  5. dr sam..:)
    alam x dgr kabar..:)

    insyaallah..
    alhamdulillah
    mudah2an..:P

    ReplyDelete
  6. kiela..:)dtg dia rajin mmg dapur dia yang punyer..hehehe

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا