Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Tuesday, May 3, 2011

at melaKA WIf sUPER DUpEr HuBby..;D

ollaaaaaa..;)

selamat kembali bekerja sumer...

best ek sume cuti panjang..tamau keje ek arini..sume jd TUESDAY BLUES da ye..;D


ni laa kalau cuti lama sgt kan..

bohong laa kalau kate x sabo nak g keje arini ye..hahaha

kena plak ujan pg td..syahduuuuuu je nak g keje kan?..hehehe


jom layan weekend kami di melaka last week..:)

cuti panjang maaaaa...harus jalan2 sama hubby n family..

cik hubby dtg melaka last sabtu..

nine friday nyte da sampai melaka da..;D

hubby datang hotel pick wifey ni then kami terus ke umah mama lik kampong laa..

ninie stay dekat Air Keroh D'Village..:)..kan ada sukan tbg haji last week..brkampong laa 3 hari 2 mlm kat melaka kami..;p


sambil menyelam minum air..alang2 lik melaka mesti laa balik umah mama mertuaku..:)

petang tu ninie n hubby pusing2 jalan kampong naek vespa ayah..ronda0ronda kampong...besttttttttttttt giler!!


shaye suke lik kampong hubby..g cari ais batu n ice cream..;)

jalan2 tengok orang mancing kat sungai..



cik hubby ngan vespa kesayangan ayah nie..:)
dulu kawen kami naek vespa ni amek gbr outdoor kat kg..jap je da 3 bulan kawen..cam x caya je..:)



lepak2 umah mama..makan2 n jenjalan pusing kampong..borak2 ngan mama ayah..:)

malam hubby bw ninie jalan town melaka plak..


mama ayah shaye turun melaka..ngan adik2 n pak lang mak lang pon join kami sama..

meriah pusing2 kat Jonker Street..;D..kalah Petaling Street da..best!!...penuh ngan lautan manusia...


kena laa cik hubby ni pegang belakang wifey dia yg kenit ni..ilang plak kang di lautan manusia nie..:)



my family sume ada..:)

bestttttt kami anak beranak jalan2..:p

malam di melaka meraih giler...sesak jalan dgn kereta..




kebetulan mlm tu ada pameran motor2 klasik..penuh motor2 klasik kat depan st paul church..meriah sangat mlm minggu tuh..:)






atok ngan nenek naek beca...;)

si kenit shaye ni nak naek beskal.."tantek alongggggg''..'besttt"...hehehe hey si kenit shaye ni..

puas dia dok round2 dari menara taming sari ke Jonker Street nek beca ngan atok nenek nie ha..:)





macam2 ada kat sini..;)

yang x laratnyer panjang giler...

murah2 plak tu..n klasik2..;p



biler dpt hubby yang tinggi merenjong kate orang tue..cam gini laa gbr2 yang akan di ambil ye..hahaha..melangit je sumernyer..hehehe




si wifey yang tgh rambang maat meilih seliper..:)

aleh2 1 pon x beli..sebab membazir kalau beli..seliper kat umah 1 rak kasut tu pon x abes pakai dek kaki yang cuma 2 ni jer..:)

cik hubby yang ayah shaye..:)

tgh tunggu giliran mama dengan GULA-GULA KETUKnya...

feveret mama ni..nak makan kena KETUK ye gula-gula nie...


cik hubby tau je ni gula-gula feveret mama..:)

sbb last time beli kat mama masa chinese nu yer kat mid valley..hahahaha

korang penah makan GULA-GULA KETUK x??ke ada kepala sekor ni nak kena ketuk ngan cik ninie..:D





kami lepak jonker street sampai jam 1 pg..:)

abes sume tempat kami posing..kami lalu celah2 lorong dan lohong yang ada..heheheh

puas hati hubby n wifey ni jalan2 ngan family..berpeluh2 nyah redah lautan manusia..;)


terus je malam tu mama n pak lang lik kl..jam 3 pg mereka sampai kl..hubby anta ninie balik hotel n hubby lik tido umah kg sama ayah..:)...coz sunday morning ninie ada game dart n badminton..:)


abes je game ahad tu terus hubby dtg amek dan kami bermalam lg 1 malam kat kampong cik hubby ku ini..:)...jalan2 plak ngan mama ayah mertua ku..:)...g dinner Dominos Pizza...melaka da ada dominos okeh..:)heheheh


ni ondeway balik kl semalam ngan cik hubby ku berwajah sengal nak wat orang gelak jer sepanjang jalan..menyanyi2 laa bagai lam keta..:)...kul 10pg gerak..kul 11.15 da masuk mid valley sopinkkkkkkkkkk...heheheheh..:)


lepas tu baru lik umah dan bermulanye xtvt mengemas umah dannnnnnnnnnn melayan muvee marathon sam menelefon dominossss...hahahahaha...dari THE HOUSE BUNNY...ke THE MECHANIC...ke THE EXPANDABLES....keje layan muvee je sambil2 cuci baju...:)


weekend yang sgt full dan seronok for KAMI..

HUBBY & WIFEY...;D


tenkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu darl!!

love ya...thanks for the EARLY WISHES n THE dot dot dot...:)

hehehe

4 comments:

  1. meriah bagai satu keluarga jauh dan dekat dan memang klasik vespa tu. sekarang dah jadi collectible. jangan jual tu ninie simpan sampai ke anak cucu.


    dot...dot...dot... :)

    ReplyDelete
  2. vespa i like...............i miss my vespa...

    ReplyDelete
  3. full of picca,suke3x!!!weekend yg happening

    ReplyDelete
  4. what the dot dot dot (tetibe kepohh)..hehehehe

    suke die yee

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا