Buat SuAmI..

When we first met, I fell in love with you. I knew right then you were the only one for me. As time goes by, our love grows stronger still. You're the most amazing man I ever knew. The place I want to be is close to you. There’s ecstasy and peace in your embrace. I know that I can cope with what life brings as long as I wake up to see your face.Thank you my treasured and cherished love. Your loving and caring have made our marriage a blissful adventure of two! Thanks Love.

together forever til jannah

Daisypath Anniversary tickers

♥SoPhea AdriANNa♥

Lilypie Third Birthday tickers

♥sOpHEA aLEESya♥

Lilypie Second Birthday tickers
bila tiada yang baik untuk diucapkan.
maka diamlah.
itu lebih baik dari bicara yang sia-sia.

sama seperti berbicara,
bila tiada yang bermanfaat dan berfaedah untuk ditulis dan dikongsikan,
maka diamkanlah jemarimu.
sepi dari catatan.
itu lebih baik daripada menulis perkara yang sia-sia.

Wednesday, May 18, 2011

KuChiNg HoNeYmOon DAy 3..;D

Ollaaaaaaa babeh..:)

hehehehe...selamat ari rabu

beshnyer jap jer masuk keje da rabu,.


jap je nak weekend balik da..

ni laa kalau da cuti lama benor..hehehe

owhh..ini day 3 kami berhanimunnnnnnnnnnnnn di Kuching..:)

hubby shaye yg macho ni tgh lepak2 kat airport dis time..hehehe..sejam awal da ada kat sana

flight kami malam...


ni bini tgh xde koje jdnyer snap2 laa gbr laki keshayangan ni kan..hehehe

sambil2 nak ilang boring tggu turn nak balik kolumpo..

hehehehe

sempat lg cik abang ni layan FB kat sana..:)

tempat stay kami ni mmg da best n da boom laaa...

really feels like home tau!!

:)

ni da siap2 mau pulang..

last day to kami jalan2 kat waterfront je..lepak2 layan angin tepi sungai tu..jalan2 cari souvenir lagi...shopink saje x abes2..ehehhe








apek ni jalan2 sebab panas..ehhehe

tunggu ape tu yang??:)











lepak2 makan askem..sini pon ada star ciniplex okeh..tingkat 9 lg u...;)

hehehehe...hubby n wifey ni puas laa dok pusing..cari makan tghari before nak balik...


da puas da pusing2 kuching for last time kami pon balik tpt stay..:)

ari pon da mendung2 je..ari tu ujan dari tghari sampai laa kami kat kl..:)

kuching sgt panas okeh..;D





layan cik abang ni mamam..:)

mee kolok kegemaran hubby sepanjang kat Kuching ni

memag enak..heheheh:)









flight jam 0750pm..;)sampai lcct jam 9.55pm..really miss my home..;D...hubby kate btol laa orang kate HOME SWEET HOME...g laa jauh mana pon..uamh sendiri lg best..hahahhahaa..


TENKIU SAYANG FOR DA BEST HONEYMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON EVER!!


~~I LOVE YOU~~

1 comment:

  1. waaaaaaaa best nye berhoneymoonnnnnnn...puas dah dpt tgk gmbr2x ninie g honeymoon...ngeee~~~~lame nie tguu ninie update blog

    ReplyDelete

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَ‌جِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا